Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Conche T-shirt With Logo Sky blue (TRTTIA032 - 801)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 49,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Conche T-shirt With Logo Sky blue (TRTTIA032 - 801)

Verfris je look met het Conche T-shirt in hemelsblauw van Tresanti. Perfecte pasvorm, subtiele branding, en een kleur die alles matcht. Scoor jouw stijlupgrade nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek het Conche T-shirt met Logo in Hemelsblauw

Ben je op zoek naar een frisse toevoeging aan je garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? Het Conche T-shirt met Logo in Sky blue (TRTTIA032 - 801) van Tresanti voldoet aan al je verwachtingen. Dit T-shirt is een must-have voor elke man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Waarom kiezen voor het Conche T-shirt?

Dit T-shirt is niet zomaar een kledingstuk. Het is de perfecte combinatie van comfort en stijl. De zachte, hemelsblauwe kleur staat geweldig bij verschillende huidtinten en is ideaal voor de lente en zomer. Het subtiele logo van Tresanti voegt een exclusieve touch toe, waardoor het T-shirt net dat beetje extra uitstraling krijgt.

Productdetails die het verschil maken

Het Conche T-shirt valt onder de categorieën Ronde hals T-shirts, T-shirts en Tresanti, wat het een trendy en gewild item maakt binnen de nieuwste collecties. Met een scala aan Europese maten van XS tot XXL is er voor elke man een passende maat beschikbaar. De kleur blauw is niet alleen tijdloos, maar ook makkelijk te combineren met andere kledingstukken uit je garderobe.

  • Kleur: Blauw
  • Europese Maten: XS, S, M, L, XL, XXL
  • Categorie: T-shirts & Polo's
  • Kenmerken: Ronde hals, subtiele branding, premium kwaliteit

Voel je speciaal met Tresanti

Als je kiest voor het Conche T-shirt van Tresanti, kies je voor een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en kwaliteit. Dit T-shirt is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je kledingkast, maar ook een uiting van je persoonlijke smaak en oog voor kwaliteit.

Wacht niet langer

Ervaar zelf de kwaliteit en stijl van het Conche T-shirt met Logo in Sky blue. Voeg dit unieke stuk toe aan je collectie en geniet van het comfort en de uitstraling die het met zich meebrengt. Bestel nu en laat je inspireren door de nieuwste collecties van Tresanti. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Conche T-shirt With Logo Sky blue (TRTTIA032 - 801)

Conche T-shirt With Logo Sky blue (TRTTIA032 - 801)

€ 49,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen