Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Claudio Shirt With Leaves And Flowers Multi (TRSHIA382 - 1000)

niet op voorraad

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Claudio Shirt With Leaves And Flowers Multi (TRSHIA382 - 1000)

Steel de show met het Claudio Shirt van Tresanti, een kleurrijke mix van bladeren en bloemen. Perfecte pasvorm, veelzijdig en comfortabel. Jouw garderobe's nieuwe ster!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Claudio Shirt With Leaves And Flowers Multi van Tresanti

Zoek je een overhemd dat zowel stijlvol als opvallend is? Het Claudio Shirt With Leaves And Flowers Multi (TRSHIA382 - 1000) van Tresanti is een echte blikvanger in de nieuwe collectie. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de modebewuste man die niet bang is om op te vallen in de menigte.

Een Kleurrijke Toevoeging aan Jouw Garderobe

Met zijn levendige multicolor patroon van bladeren en bloemen, voegt het Claudio Shirt een vleugje kleur toe aan je garderobe. Dit overhemd is perfect voor elke gelegenheid waarbij je een statement wilt maken. Van een casual dagje uit tot een avondje uit met vrienden, met dit shirt trek je gegarandeerd de aandacht.

Comfort en Kwaliteit van Tresanti

De overhemden van Tresanti staan bekend om hun comfort en kwaliteit. Gemaakt met oog voor detail, zorgt dit Claudio Shirt ervoor dat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt. De Europese maten S tot en met XXL garanderen een perfecte pasvorm voor elke man.

Veelzijdig en Modieus

Of je nu gaat voor een casual look met een jeans of het combineert met een nette broek voor een formelere gelegenheid, het Claudio Shirt is verrassend veelzijdig. De lange mouwen maken het geschikt voor alle seizoenen, en de unieke print zorgt ervoor dat je outfit altijd on-trend is.

Shop de Nieuwste Collectie

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Bekijk dan de nieuwste collectie overhemden van Tresanti. Vind jouw perfecte Claudio Shirt With Leaves And Flowers Multi en andere stijlvolle ontwerpen die je look compleet maken.

Bestel Jouw Claudio Shirt Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg dit unieke overhemd toe aan jouw collectie. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van mode en comfort. Met het Claudio Shirt With Leaves And Flowers Multi van Tresanti ben je klaar voor elke gelegenheid!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Claudio Shirt With Leaves And Flowers Multi (TRSHIA382 - 1000)

Claudio Shirt With Leaves And Flowers Multi (TRSHIA382 - 1000)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen