Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Classic Ribbed Tie Yellow (TRTIZZ001 - 500)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Classic Ribbed Tie Yellow (TRTIZZ001 - 500)

Voeg flair toe met de Tresanti Classic Ribbed Tie Yellow! Perfect voor elke man en elke gelegenheid, deze das combineert stijl met comfort. Bestel nu jouw statement piece!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Classic Ribbed Tie Yellow van Tresanti

Zoek je een manier om jouw outfit een frisse en stijlvolle touch te geven? Dan is de Classic Ribbed Tie Yellow (TRTIZZ001 - 500) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze das, speciaal ontworpen voor de moderne man van rond de 30, is een onmisbaar accessoire voor elke garderobe. Met zijn opvallende kleur en klassieke ribstructuur zorgt deze das voor een onvergetelijke indruk bij elke gelegenheid.

Een Stijlvolle Toevoeging aan Jouw Garderobe

Deze gele das valt op zonder overdreven te zijn. Het is de perfecte balans tussen opvallend en elegant, waardoor het een ideale keuze is voor zowel zakelijke meetings als sociale evenementen. De kleur geel voegt een vrolijke noot toe aan je outfit en is makkelijk te combineren met een breed scala aan overhemden en pakken.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een Europese maat van One Size is de Classic Ribbed Tie Yellow geschikt voor elke man. Het ontwerp van Tresanti zorgt ervoor dat de das comfortabel zit en de hele dag door zijn vorm behoudt. Zo kun je erop vertrouwen dat je er altijd tiptop uitziet.

Accessoires van Tresanti

Als onderdeel van de nieuwe collectie dassen van Tresanti, staat deze das garant voor kwaliteit en stijl. Tresanti is een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Deze das is dan ook een accessoire dat niet alleen nu, maar ook in de toekomst een statement zal blijven maken.

Voeg Kleur Toe aan Je Dag

Waarom zou je voor een standaard das gaan als je ook kunt kiezen voor een das die echt iets toevoegt aan je uitstraling? De Classic Ribbed Tie Yellow is een accessoire dat gezien mag worden. Het is een uitdrukking van persoonlijkheid en stijl, perfect voor de man die niet bang is om op te vallen in de menigte.

Klaar voor Elke Gelegenheid

Of je nu op weg bent naar kantoor, een bruiloft of een avondje uit, met deze das van Tresanti ben je klaar voor elke gelegenheid. Bekijk de volledige collectie Tresanti dassen en accessoires op Nieuw Nieuw en vind de perfecte aanvulling op jouw stijl.

Bestel Nu

Wacht niet langer en maak jouw look compleet met de Classic Ribbed Tie Yellow. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en stijl van Tresanti. Jouw garderobe verdient deze upgrade!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Classic Ribbed Tie Yellow (TRTIZZ001 - 500)

Classic Ribbed Tie Yellow (TRTIZZ001 - 500)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen