Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Classic Ribbed Tie Sky blue (TRTIZZ001 - 801)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Classic Ribbed Tie Sky blue (TRTIZZ001 - 801)

Voeg klasse toe met de Tresanti Classic Ribbed Tie in hemelsblauw. Perfecte pasvorm, tijdloos ontwerp, ideaal voor elke gelegenheid. Shop nu voor de finishing touch!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Klassieke Uitstraling van de Classic Ribbed Tie Sky Blue

Ben jij een stijlvolle heer die op zoek is naar de perfecte finishing touch voor je outfit? Kijk dan niet verder dan de Classic Ribbed Tie Sky Blue (TRTIZZ001 - 801) van Tresanti. Deze stijlvolle das is de ideale accessoire voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan een verzorgde en professionele uitstraling.

Een Tijdloze Toevoeging aan Je Garderobe

Met zijn subtiele ribstructuur en verfrissende hemelsblauwe kleur, is deze das een veelzijdige keuze die past bij zowel zakelijke als casual gelegenheden. Het is een onmisbaar item in de garderobe van elke man die begrijpt hoe belangrijk het is om goed voor de dag te komen.

Kwaliteit en Comfort van Tresanti

De Classic Ribbed Tie Sky Blue is niet zomaar een das; het is een belichaming van de kwaliteit waar Tresanti bekend om staat. Deze das is gemaakt voor de man die comfort net zo belangrijk vindt als stijl. Met een Europese maat van One Size is deze das ontworpen om bij elke man een perfecte pasvorm te garanderen.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Of je nu op kantoor bent, een bruiloft bijwoont of een avondje uit gaat, deze das past naadloos bij elke outfit. De kleur blauw is veelzijdig genoeg om te combineren met verschillende overhemden en pakken, waardoor je altijd een samenhangende look hebt.

Ontdek Meer in de Nieuwe Collectie

De Classic Ribbed Tie Sky Blue is onderdeel van de nieuwste collectie van Dassen bij Tresanti. Bekijk ook onze andere accessoires en merken om je look compleet te maken. Met de nieuwe collectie van Tresanti ben je gegarandeerd van de laatste trends en de beste kwaliteit.

Bestel Nu en Maak het Verschil

Wacht niet langer en voeg deze must-have Classic Ribbed Tie Sky Blue toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Tresanti. Je outfit zal nooit meer hetzelfde zijn!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Classic Ribbed Tie Sky blue (TRTIZZ001 - 801)

Classic Ribbed Tie Sky blue (TRTIZZ001 - 801)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen