Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Classic Ribbed Tie Silver (TRTIZZ001 - 204)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Classic Ribbed Tie Silver (TRTIZZ001 - 204)

Voeg klasse toe aan je look met de Tresanti Classic Ribbed Tie Silver. Perfect voor de moderne man, deze stijlvolle das past bij elke gelegenheid. Scoor nu jouw tijdloze accessoire!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van de Classic Ribbed Tie Silver van Tresanti

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe die zowel klassiek als modern aanvoelt? De Classic Ribbed Tie Silver (TRTIZZ001 - 204) is een onmisbaar accessoire voor de modebewuste man rond de 30 jaar oud. Deze das, met zijn subtiele ribstructuur en verfijnde grijze kleur, vormt de perfecte finishing touch voor elke outfit.

Perfecte Mix van Stijl en Functionaliteit

Deze das van Tresanti is niet alleen een toonbeeld van stijl, maar ook van praktische elegantie. Met de Europese maat 'One Size' past deze das bij iedere man en bij elke gelegenheid. Of je nu een belangrijke zakelijke meeting hebt of een chique avond uit, deze das verhoogt onmiddellijk je stijlquotiënt.

Een Kleur die Klasse Uitstraalt

De kleur grijs staat bekend om zijn veelzijdigheid en is eenvoudig te combineren met verschillende pakken en overhemden. Het geeft een subtiele hint van verfijning zonder te overheersen. Deze Classic Ribbed Tie Silver is daarom een uitstekende keuze voor de man die op zoek is naar een accessoire dat zowel met neutrale als met meer uitgesproken kleuren te dragen is.

Accessoire van de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie accessoires van Tresanti, ben je verzekerd van een trendy en actueel product. Deze das is niet alleen een statement van goede smaak, maar ook een teken dat je op de hoogte bent van de laatste modetrends.

Waarom Kiezen voor Tresanti?

Tresanti is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. Elke das is zorgvuldig ontworpen om niet alleen mooi te zijn, maar ook duurzaam. De Classic Ribbed Tie Silver is daar een perfect voorbeeld van. Het is een accessoire dat je keer op keer kunt dragen, wetende dat het zijn charme en kwaliteit zal behouden.

Voeg Toe aan Jouw Collectie

Maak een statement met de Classic Ribbed Tie Silver van Tresanti. Deze das is een must-have voor de man die begrijpt dat accessoires het verschil kunnen maken. Voeg hem nu toe aan je collectie door te klikken op de categorie Dassen en laat je inspireren door de veelzijdigheid en klasse die Tresanti te bieden heeft.

Ontdek de kracht van een perfect gekozen das en til je stijl naar een hoger niveau met Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Classic Ribbed Tie Silver (TRTIZZ001 - 204)

Classic Ribbed Tie Silver (TRTIZZ001 - 204)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen