Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Classic Ribbed Tie Pink (TRTIZZ001 - 700)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Classic Ribbed Tie Pink (TRTIZZ001 - 700)

Upgrade je look met de Tresanti Classic Ribbed Tie Pink! Perfecte pasvorm, tijdloze stijl en veelzijdig; ideaal voor de modebewuste man. Scoor nu bij Nieuw Nieuw.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van de Classic Ribbed Tie Pink van Tresanti

Zoek je een manier om jouw outfit een stijlvolle upgrade te geven? Dan is de Classic Ribbed Tie Pink (TRTIZZ001 - 700) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze das, perfect voor de moderne man rond de 30 jaar, combineert klassieke elegantie met een frisse, eigentijdse kleur.

Een Unieke Toevoeging aan Jouw Garderobe

Deze roze das uit de nieuwe collectie dassen van Tresanti is meer dan zomaar een accessoire. Het is een statement. De subtiele ribstructuur geeft de das een verfijnde textuur die bij elke gelegenheid opvalt. Of je nu naar een zakelijke meeting gaat of een speciaal evenement, met deze das laat je zien dat je oog hebt voor detail en modebewust bent.

Perfecte Pasvorm en Kwaliteit

De Classic Ribbed Tie Pink is uitgevoerd in één maat die iedereen past, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de maatvoering. De kwaliteit van het materiaal en de afwerking zijn, zoals je van Tresanti mag verwachten, van hoog niveau. Deze das is een investering in je persoonlijke stijl die zijn waarde blijft behouden.

Combineer en Creëer

Roze is een kleur die verrassend veelzijdig is. Je kunt de Classic Ribbed Tie Pink combineren met een strak wit overhemd voor een frisse, zomerse look, of draag hem met een donker pak voor een opvallend contrast. Deze das is niet alleen een accessoire, het is een essentieel onderdeel van je dassencollectie dat de kracht heeft om elke outfit te transformeren.

Bestel Vandaag Nog!

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Voeg dan de Classic Ribbed Tie Pink toe aan je garderobe. Bestel hem eenvoudig online bij Nieuw Nieuw en profiteer van de perfecte mix tussen kwaliteit en stijl die Tresanti te bieden heeft. Wacht niet langer en maak je klaar om indruk te maken!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Classic Ribbed Tie Pink (TRTIZZ001 - 700)

Classic Ribbed Tie Pink (TRTIZZ001 - 700)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen