Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Classic Ribbed Tie Brown (TRTIZZ001 - 400)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Classic Ribbed Tie Brown (TRTIZZ001 - 400)

Ontdek de charme van Tresanti's Classic Ribbed Tie Brown. Een must-have voor elke stijlvolle man, perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu voor tijdloze klasse!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van de Classic Ribbed Tie Brown (TRTIZZ001 - 400) van Tresanti

Als moderne man rond de 30 jaar, weet je dat een goede stropdas het verschil kan maken. De Classic Ribbed Tie Brown van Tresanti is meer dan een accessoire; het is een statement van stijl en klasse. Of je nu een belangrijke vergadering hebt of een chique diner, deze das tilt jouw outfit naar een hoger niveau.

Een Stijlvolle Toevoeging Voor Elke Garderobe

Deze bruine stropdas, met een subtiele ribstructuur, is een veelzijdig item dat niet mag ontbreken in de garderobe van de stijlbewuste man. De warme bruine kleur is gemakkelijk te combineren en voegt een rijke dimensie toe aan zowel zakelijke als casual outfits. Bezoek onze Dassen collectie voor meer inspiratie.

Perfecte Pasvorm en Kwaliteit

Met een Europese maatvoering van One Size past deze das bij iedereen. Het is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor het niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam is. De kwaliteit die je van Tresanti kunt verwachten, is ook in deze das terug te vinden.

Accessoire Voor Elke Gelegenheid

De Classic Ribbed Tie Brown is onderdeel van onze Nieuwe collectie en valt binnen de categorie Accessoires. Het is de perfecte keuze voor mannen die waarde hechten aan een verzorgde look. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een speciale gelegenheid, deze das maakt je outfit compleet.

Bestel Vandaag Nog

Maak je look compleet met de Classic Ribbed Tie Brown van Tresanti. Bestel vandaag nog en voeg een tijdloos stuk toe aan je collectie. Met een snelle levering en uitstekende klantenservice, is Nieuw Nieuw de ideale plek om je garderobe te verrijken.

Wacht niet langer en geef jezelf de stijlvolle edge die je verdient met deze onmisbare das!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Classic Ribbed Tie Brown (TRTIZZ001 - 400)

Classic Ribbed Tie Brown (TRTIZZ001 - 400)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen