Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Chieti Watercolor Branch Shirt Baby Pink (TRSHIA413 - 701)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Chieti Watercolor Branch Shirt Baby Pink (TRSHIA413 - 701)

Ontdek de CHIETI Watercolor Branch Shirt in babyroze: een stijlvolle mix van comfort en unieke design. Perfecte pasvorm, veelzijdig voor elke gelegenheid. Maak een statement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de CHIETI Watercolor Branch Shirt Baby Pink (TRSHIA413 - 701)

Bent u op zoek naar een unieke toevoeging aan uw garderobe die zowel stijl als comfort biedt? Dan is het CHIETI Watercolor Branch Shirt Baby Pink van Tresanti precies wat u nodig heeft. Speciaal ontworpen voor de modebewuste man, geeft dit overhemd een jeugdige uitstraling met een volwassen twist.

Een Kleurrijke Toevoeging aan uw Garderobe

Met de levendige multicolor en roze tinten is dit overhemd een echte blikvanger. Of u nu een dag op kantoor hebt of een avond uit met vrienden, de CHIETI Watercolor Branch Shirt zorgt ervoor dat u opvalt in de menigte. Het subtiele waterverfpatroon geeft een artistieke touch aan uw outfit, waardoor u een unieke stijlstatement maakt.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De CHIETI Watercolor Branch Shirt is verkrijgbaar in Europese maten van S tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. Het shirt is ontworpen om comfortabel te zitten en tegelijkertijd een getailleerde look te behouden die uw figuur flatterend accentueert.

De Nieuwe Collectie van Tresanti

Dit shirt maakt deel uit van de nieuwe collectie van Tresanti en vertegenwoordigt de laatste trends op modegebied. Tresanti staat bekend om hun kwalitatieve overhemden die zowel casual als formeel gedragen kunnen worden. Met de CHIETI Watercolor Branch Shirt investeert u in een veelzijdig kledingstuk dat niet mag ontbreken in uw kledingkast.

Lange Mouw Overhemden voor Elke Gelegenheid

Of het nu voor een zakelijke bijeenkomst is of een casual gelegenheid, met de lange mouwen van dit overhemd bent u altijd gepast gekleed. De mouwen kunnen opgerold worden voor een informele look of naar beneden gedragen worden voor een meer formele uitstraling.

Bestel de CHIETI Watercolor Branch Shirt Vandaag Nog!

Wacht niet langer en voeg dit unieke overhemd toe aan uw collectie. Bestel de CHIETI Watercolor Branch Shirt Baby Pink vandaag nog en stap met vertrouwen elke situatie binnen. Bezoek onze website, kies uw maat en maak een statement met dit prachtige overhemd van Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chieti Watercolor Branch Shirt Baby Pink (TRSHIA413 - 701)

Chieti Watercolor Branch Shirt Baby Pink (TRSHIA413 - 701)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen