Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti Casale Shirt With Detailed Lines Ivory (TRSHIA376 - 102)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Casale Shirt With Detailed Lines Ivory (TRSHIA376 - 102)

Ontdek het veelzijdige Casale Shirt van Tresanti: stijlvol ivoor met unieke lijndetails. Perfecte pasvorm voor elke maat, premium comfort. Jouw garderobe-essential!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Casale Shirt With Detailed Lines Ivory van Tresanti

Ben je op zoek naar een stijlvol overhemd dat perfect past bij elke gelegenheid? Het Casale Shirt With Detailed Lines Ivory van het gerenommeerde merk Tresanti is een echte must-have voor de modebewuste man. Dit overhemd combineert moeiteloos stijl met comfort en is een uitblinker in de nieuwe collectie van Tresanti.

Een Overhemd voor Elke Gelegenheid

Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit plant of een speciale gelegenheid hebt, het Casale Shirt With Detailed Lines Ivory past zich naadloos aan jouw stijl aan. Met zijn gedetailleerde lijnen en subtiele kleurenpalet van multicolor en beige, is dit overhemd een subtiele blikvanger.

Lange Mouw Overhemden: Comfort en Klasse

Lange mouw overhemden zijn een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man. Ze bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar stralen ook klasse uit. De Casale Shirt With Detailed Lines Ivory is geen uitzondering. De lange mouwen en de perfecte pasvorm zorgen voor een comfortabele draagervaring, terwijl de aandacht voor detail getuigt van een onberispelijke stijl.

Kies Jouw Maat

De Casale Shirt With Detailed Lines Ivory is beschikbaar in Europese maten S, M, L, XL en XXL, zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt. Het overhemd sluit mooi aan op het lichaam en biedt voldoende bewegingsvrijheid, ongeacht je postuur.

Hoogwaardige Kwaliteit van Tresanti

Tresanti staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en oog voor detail. Dit overhemd is daar het perfecte voorbeeld van. Het gebruik van premium materialen zorgt ervoor dat het overhemd niet alleen comfortabel is, maar ook lang meegaat. Zo geniet je keer op keer van jouw Tresanti overhemd.

Bestel Nu en Verrijk Je Garderobe

Wacht niet langer en voeg dit veelzijdige overhemd toe aan je garderobe. Bestel de Casale Shirt With Detailed Lines Ivory nu en ervaar de combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Met dit overhemd ben je klaar voor elke uitdaging die op je pad komt.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Casale Shirt With Detailed Lines Ivory (TRSHIA376 - 102)

Casale Shirt With Detailed Lines Ivory (TRSHIA376 - 102)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen