Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Caldaro Shirt With Small Flowers Multi (TRSHIA410 - 1000)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Caldaro Shirt With Small Flowers Multi (TRSHIA410 - 1000)

Steel de show met het Tresanti Caldaro Shirt, een uniek multicolor bloemenoverhemd. Perfecte pasvorm van S tot XXL, topkwaliteit en comfort voor elke gelegenheid. Jouw stijl, ons design!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van het Caldaro Shirt With Small Flowers Multi (TRSHIA410 - 1000)

Ben je op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als uniek is? Het Caldaro Shirt With Small Flowers Multi van Tresanti is een echte blikvanger in de nieuwe collectie. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en een onderscheidende look.

Exclusief Design voor de Trendbewuste Man

Het Caldaro Shirt is meer dan zomaar een overhemd. Met zijn opvallende multicolor bloemenprint straal je zelfvertrouwen en originaliteit uit. Het is de perfecte keuze voor mannen die graag hun persoonlijke stijl laten spreken. Dit overhemd past uitstekend bij zowel een casual als een meer geklede outfit, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je garderobe.

Comfort en Kwaliteit in Elke Maat

Comfort hoeft niet ten koste te gaan van stijl. Het Caldaro Shirt is verkrijgbaar in Europese maten S tot XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De zorgvuldige afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt in dit overhemd.

Ontdek de Overhemden van Tresanti

Als onderdeel van de categorie lange mouw overhemden van Tresanti, staat het Caldaro Shirt symbool voor de innovatieve en modieuze benadering van het merk. De nieuwe collectie, waaronder dit prachtige overhemd, weerspiegelt de laatste trends en is een must-have voor elke modebewuste man.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Of je nu een belangrijke vergadering hebt, een avondje uit met vrienden, of gewoon een relaxte dag voor de boeg hebt, het Caldaro Shirt With Small Flowers Multi is de perfecte keuze. De levendige kleuren en het subtiele bloemenpatroon zorgen ervoor dat je opvalt in de menigte, terwijl je toch een verfijnde uitstraling behoudt.

Bestel Vandaag Nog Jouw Nieuwe Favoriete Overhemd

Wacht niet langer en voeg dit unieke overhemd toe aan je collectie. Bestel het Caldaro Shirt With Small Flowers Multi vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bezoek Tresanti voor meer informatie en ontdek hoe je jouw stijl naar een hoger niveau kunt tillen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Caldaro Shirt With Small Flowers Multi (TRSHIA410 - 1000)

Caldaro Shirt With Small Flowers Multi (TRSHIA410 - 1000)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen