Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti BRAMOSO Checked trouser Dark blue (TRPAHE119 - 802)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

109,95 € 32,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BRAMOSO Checked trouser Dark blue (TRPAHE119 - 802)

Ontdek de BRAMOSO Geruite Broek van Tresanti: stijlvol navy, perfecte pasvorm S-XXL, en veelzijdig voor elke gelegenheid. Bestel nu voor ultiem comfort en chic!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle BRAMOSO Geruite Broek in Donkerblauw

Zoek je een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? De BRAMOSO Checked trouser Dark blue (TRPAHE119 - 802) van Tresanti is de perfecte aanwinst voor de garderobe van elke man rond de 30 jaar. Deze broek combineert moeiteloos mode met functionaliteit, waardoor hij ideaal is voor zowel een dag op kantoor als een avond uit.

Perfecte Pasvorm en Kleur

De BRAMOSO broek is verkrijgbaar in de tijdloze kleur navy, een veelzijdige keuze die goed te combineren is met verschillende outfits. Met Europese maten variërend van S tot XXL is er voor iedereen een perfecte pasvorm. Deze broek is niet alleen een stijlvolle keuze maar ook een praktische, dankzij de comfortabele pasvorm die de hele dag door gedragen kan worden.

Stijlvol & Chic: Een Must-Have in Je Garderobe

Als onderdeel van de Broeken & Jeans categorie, biedt de BRAMOSO broek een chique toevoeging aan je garderobe. Het is een item uit de nieuwe collectie die opvalt door zijn subtiele ruitpatroon en hoogwaardige afwerking. De broek is een perfect voorbeeld van de Tresanti belofte voor stijlvolle en chique herenkleding.

Combineer met Verschillende Stijlen

Deze pantalon is niet alleen een toonbeeld van de categorie 'Broeken', maar ook van 'Merken' en 'Nieuwe collectie'. Het is een kledingstuk dat je gemakkelijk kunt combineren met een verscheidenheid aan shirts en schoenen, waardoor je voor elke gelegenheid de juiste look kunt creëren. Of je nu gaat voor een casual look met een t-shirt en sneakers of voor een formele uitstraling met een overhemd en nette schoenen, de BRAMOSO broek is de veelzijdige keuze die je zoekt.

Bestel Jouw BRAMOSO Broek Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan je garderobe. De BRAMOSO Checked trouser Dark blue is nu beschikbaar bij Nieuw Nieuw. Bestel eenvoudig online en ervaar de perfecte mix van stijl en comfort. Met Tresanti kies je voor kwaliteit en een onberispelijke stijl.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BRAMOSO Checked trouser Dark blue (TRPAHE119 - 802)

BRAMOSO Checked trouser Dark blue (TRPAHE119 - 802)

109,95 € 32,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen