Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti TRESANTI BACCA Pullover with half zipper Light brown (TRKWHE084 - 401)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

89,95 € 26,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti TRESANTI BACCA Pullover with half zipper Light brown (TRKWHE084 - 401)

Ontdek de TRESANTI BACCA Pullover: jouw stijlvolle must-have met halve rits. Perfecte pasvorm, tijdloos lichtbruin, en ideaal voor elke gelegenheid. Bestel nu en upgrade je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle TRESANTI BACCA Pullover met Halve Rits

Ben je op zoek naar een veelzijdige toevoeging aan je garderobe die zowel comfort als klasse uitstraalt? Dan is de TRESANTI BACCA Pullover met halve rits in lichtbruin precies wat elke stijlbewuste man rond de 30 nodig heeft. Deze pullover is niet alleen een toonbeeld van modern design, maar biedt ook de kwaliteit en het comfort waar het merk Tresanti bekend om staat.

Een Pullover voor Elke Gelegenheid

Of je nu een informele bijeenkomst hebt of een zakelijke afspraak, de TRESANTI BACCA Pullover is veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid. De subtiele lichtbruine kleur en de verfijnde afwerking zorgen ervoor dat je altijd goed voor de dag komt. Bovendien is de halve rits niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, waardoor je de pullover gemakkelijk aan en uit kunt trekken.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De TRESANTI BACCA Pullover is verkrijgbaar in Europese maten L en XXL, waardoor je gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de pullover niet alleen comfortabel zit, maar ook lang mooi blijft. De categorie Truien & Vesten van Tresanti staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, zodat je investering zichzelf terugverdient in de vele jaren van draagplezier.

Stijlvol en Duurzaam

De kleur bruin is een tijdloze keuze die nooit uit de mode raakt. Het past bij een breed scala aan kleuren en is daarom een uitstekende keuze voor wie graag mixt en matcht. Tresanti zet zich in voor duurzaamheid, dus met de aanschaf van deze pullover maak je niet alleen een stijlvolle, maar ook een verantwoorde keuze.

Maak Jouw Look Compleet

Combineer de TRESANTI BACCA Pullover met andere items uit de categorieën Truien en Vesten voor een complete look. Of je nu gaat voor een casual uitstraling met een jeans of een meer formele look met een chino, deze pullover is de perfecte basis.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg deze must-have TRESANTI BACCA Pullover met halve rits toe aan je kledingcollectie. Bestel eenvoudig online en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Jouw nieuwe favoriete pullover wacht op je!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
TRESANTI BACCA Pullover with half zipper Light brown (TRKWHE084 - 401)

TRESANTI BACCA Pullover with half zipper Light brown (TRKWHE084 - 401)

89,95 € 26,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen