Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti BOLOGNA Big herringbone trouser Grey (TRPAHE114 - 200)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,95 € 29,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BOLOGNA Big herringbone trouser Grey (TRPAHE114 - 200)

Ontdek de Tresanti BOLOGNA broek: dé mix van comfort & stijl voor de moderne man. Perfecte pasvorm, tijdloos herringbone-patroon, ideaal voor elke gelegenheid. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Tresanti BOLOGNA Big Herringbone Broek in Grijs

Ben jij een man van rond de 30 en op zoek naar de perfecte balans tussen comfort en stijl? Dan is de BOLOGNA Big herringbone trouser Grey (TRPAHE114 - 200) van Tresanti jouw must-have voor dit seizoen. Deze broek combineert moeiteloos de moderne snit met een klassieke uitstraling, waardoor je altijd en overal een verfijnde indruk achterlaat.

Een Nieuwe Klassieker in Jouw Garderobe

Als onderdeel van de Broeken & Jeans collectie van Tresanti, belichaamt de BOLOGNA broek de nieuwe chic. De subtiele grijze herringbone-patroon zorgt voor een tijdloze look die je zowel casual als formeel kunt dragen. Voeg een stijlvolle dimensie toe aan je garderobe met deze veelzijdige broek.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met beschikbare maten van S tot XXL, is er een BOLOGNA broek voor elke lichaamstype. De Europese maatvoering zorgt voor een optimale pasvorm die comfort en bewegingsvrijheid biedt, zonder in te leveren op stijl. Kies jouw maat en ervaar de perfecte combinatie van mode en functie.

Gemaakt voor de Moderne Man

Deze broek is niet alleen een stijlstatement, maar ook een praktische keuze voor de drukke man van vandaag. Het grijze kleurenpalet maakt het eenvoudig om te combineren met je favoriete overhemden en accessoires, terwijl de duurzame stof ervoor zorgt dat je broek er seizoen na seizoen geweldig uit blijft zien.

Voeg Toe aan Jouw Collectie

Maak je klaar om indruk te maken met de BOLOGNA Big herringbone trouser Grey. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit plant of een formele gelegenheid hebt, deze broek is de ideale keuze. Bezoek de categorie Broeken & Jeans en laat je inspireren door de nieuwste collectie van Tresanti. Bestel nu en stap stijlvol de deur uit!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BOLOGNA Big herringbone trouser Grey (TRPAHE114 - 200)

BOLOGNA Big herringbone trouser Grey (TRPAHE114 - 200)

99,95 € 29,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen