Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti BARRON Travel fabric trousers Army green (TRPAGA039 - 903)

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BARRON Travel fabric trousers Army green (TRPAGA039 - 903)

Stap stijlvol de deur uit met de BARRON Travel broek in army green. Perfecte pasvorm voor elke man, duurzaam en ideaal voor elke gelegenheid. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de BARRON Travel Fabric Trousers in Army Green

Ben je een man van rond de 30 jaar en op zoek naar de perfecte broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan zijn de BARRON Travel fabric trousers Army green (TRPAGA039 - 903) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze broek is een must-have voor elke garderobe en is nu beschikbaar in onze Nieuwe collectie.

Een Broek Die Stijl en Comfort Combineert

Deze Broeken & Jeans categorie van Tresanti staat bekend om zijn stijlvolle en chique uitstraling, en de BARRON Travel fabric trousers zijn daar geen uitzondering op. De broek is verkrijgbaar in een trendy army green kleur die je moeiteloos kunt combineren met andere items uit je garderobe.

Perfecte Pasvorm Voor Elke Man

Met Europese maten variërend van S tot XXL, is er een perfecte pasvorm voor iedereen. Of je nu een slanke of een wat brede bouw hebt, deze broek is ontworpen om comfortabel te zitten en je figuur te flatteren.

Gemaakt Voor De Man Die Waarde Hecht Aan Kwaliteit

De BARRON Travel fabric trousers zijn niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Dit maakt het een slimme investering voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Klaar Voor Elk Avontuur

Of je nu een dag op kantoor hebt, een weekendje weg gaat of een avond uit plant, deze broek is veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid. De comfortabele stof en de praktische snit zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet, zonder in te leveren op comfort.

Bestel Nu en Voeg Toe Aan Jouw Garderobe

Wacht niet langer en voeg de BARRON Travel fabric trousers Army green toe aan jouw garderobe. Bestel ze vandaag nog en stap met vertrouwen en stijl de deur uit. Ontdek de volledige collectie van Tresanti en vind de perfecte aanvulling voor jouw persoonlijke stijl.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BARRON Travel fabric trousers Army green (TRPAGA039 - 903)

BARRON Travel fabric trousers Army green (TRPAGA039 - 903)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen