Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti BAIA Heavy knitted roll neck Navy (TRKWHE088 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

119,95 € 35,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BAIA Heavy knitted roll neck Navy (TRKWHE088 - 803)

Ontdek de BAIA Heavy knitted roll neck Navy: dé stijlvolle, comfortabele must-have coltrui van Tresanti. Perfecte pasvorm, tijdloos design, topkwaliteit. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de BAIA Heavy knitted roll neck Navy (TRKWHE088 - 803)

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe die zowel comfort als klasse uitstraalt? Dan is de BAIA Heavy knitted roll neck Navy van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze trui is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Tijdloze Klassieker

Coltruien zijn een tijdloze klassieker en een must-have in de garderobe van elke man. De BAIA Heavy knitted roll neck is een perfect voorbeeld van hoe Truien & Vesten gecombineerd kunnen worden met een moderne twist. Met zijn diepe navy kleur en verfijnde pasvorm, is deze trui een veelzijdig kledingstuk dat je zowel casual als formeel kunt dragen.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De BAIA Heavy knitted roll neck is beschikbaar in Europese maten L, M, XL en XXL, waardoor je gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt. Het comfort van de zachte, zwaar gebreide stof zorgt ervoor dat je deze trui niet meer uit wilt doen. Of je nu een dag op kantoor hebt of een ontspannen weekend voor de boeg, deze trui biedt je het comfort dat je nodig hebt.

Stijlvol en Veelzijdig

Deze trui uit de Nieuwe collectie van Tresanti is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook uitermate praktisch. De navy kleur is eenvoudig te combineren met verschillende outfits. Draag het met een chino voor een smart-casual look, of combineer het met een spijkerbroek voor een meer ontspannen uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kwaliteit van Tresanti

Als onderdeel van de categorie Merken, staat Tresanti bekend om hun hoogwaardige kledingstukken. De BAIA Heavy knitted roll neck is daarop geen uitzondering. Deze trui is gemaakt met aandacht voor detail en duurzaamheid, zodat je er seizoen na seizoen van kunt genieten.

Maak Jouw Statement

Met de BAIA Heavy knitted roll neck Navy maak je een statement waar je ook gaat. Het is een uitdrukking van goede smaak en zelfverzekerdheid. Voeg deze trui toe aan je Truien & Vesten collectie en laat zien dat je weet wat je wilt in mode en comfort.

Bestel Nu

Wacht niet langer en bestel de BAIA Heavy knitted roll neck Navy vandaag nog. Bezoek de Tresanti collectie op Nieuw Nieuw en ontdek hoe deze trui jouw stijl naar een hoger niveau kan tillen. Jouw zoektocht naar de perfecte trui eindigt hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BAIA Heavy knitted roll neck Navy (TRKWHE088 - 803)

BAIA Heavy knitted roll neck Navy (TRKWHE088 - 803)

119,95 € 35,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen