Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti BAIA Heavy knitted roll neck Beige (TRKWHE088 - 101)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

119,95 € 35,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BAIA Heavy knitted roll neck Beige (TRKWHE088 - 101)

Verrijk je stijl met de BAIA Heavy coltrui van Tresanti. Een beige klassieker die comfort en klasse combineert. Perfect voor elke gelegenheid, in maten S tot 3XL. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de BAIA Heavy knitted roll neck Beige - Een Must-have voor de Moderne Man

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan je garderobe? Dan is de BAIA Heavy knitted roll neck Beige (TRKWHE088 - 101) van het gerenommeerde merk Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze coltrui is een perfecte mix van klassieke stijl en hedendaags comfort, speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar.

Een Tijdloze Klassieker met een Moderne Twist

De BAIA Heavy knitted roll neck is een item dat niet mag ontbreken in de kledingkast van de moderne man. Met zijn subtiele beige kleur en hoogwaardige afwerking is deze trui een veelzijdige keuze voor diverse gelegenheden. Of je nu gaat voor een casual look tijdens een dagje uit of een meer geklede stijl voor op kantoor, deze trui past naadloos in elke outfit.

Comfort en Kwaliteit in Elke Maat

Deze coltrui is beschikbaar in een breed scala aan Europese maten: S, M, L, XL, XXL tot en met 3XL. Zo is er voor elke man een passende maat die niet alleen comfort biedt, maar ook een flatterende pasvorm garandeert. Gemaakt met oog voor detail, biedt Tresanti kledingstukken die zowel duurzaam als modieus zijn.

Naadloos Onderdeel van de Truien & Vesten Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, sluit de BAIA coltrui perfect aan bij de laatste trends op het gebied van Truien & Vesten. Deze trui is niet alleen een statement op zich, maar combineert ook moeiteloos met andere items uit de Tresanti collectie. Maak je look compleet met een stijlvolle broek of een nette jas uit hetzelfde assortiment.

Kleurrijk en Veelzijdig

De warme beige kleur van de BAIA coltrui is zorgvuldig gekozen om te passen bij een breed scala aan kleuren en stijlen. Of je nu kiest voor een klassieke jeans of een chique chino, deze trui zal je outfit naar een hoger niveau tillen. De kleur beige is niet alleen trendy, maar ook tijdloos, waardoor je deze trui seizoen na seizoen kunt dragen.

Bestel Nu en Verrijk Je Garderobe

Wacht niet langer en voeg de BAIA Heavy knitted roll neck Beige toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Met deze trui ben je klaar voor elke gelegenheid en maak je een onuitwisbare indruk.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BAIA Heavy knitted roll neck Beige (TRKWHE088 - 101)

BAIA Heavy knitted roll neck Beige (TRKWHE088 - 101)

119,95 € 35,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen