Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti BACCA Pullover with half zipper Anthracite (TRKWHE084 - 202)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

89,95 € 26,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BACCA Pullover with half zipper Anthracite (TRKWHE084 - 202)

Ontdek de BACCA Pullover van Tresanti: dé antracietkleurige trui met halve rits voor de stijlbewuste man. Perfecte pasvorm, tijdloos design en veelzijdig te combineren.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle BACCA Pullover met Halve Rits in Antraciet

Bent u op zoek naar een veelzijdige toevoeging aan uw garderobe die zowel comfort als klasse uitstraalt? De BACCA Pullover with half zipper Anthracite (TRKWHE084 - 202) van het gerenommeerde merk Tresanti is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Tijdloze Klassieker

Deze pullover is een essentieel kledingstuk dat niet mag ontbreken in de kledingkast van de modebewuste man. Met zijn subtiele grijze kleur en verfijnde afwerking is de BACCA Pullover een toonbeeld van tijdloze elegantie. De halve rits geeft een moderne twist aan het klassieke ontwerp en biedt de mogelijkheid om uw look aan te passen aan verschillende gelegenheden.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Verkrijgbaar in Europese maten L, M, XL en XXL, is er voor elke man een perfect passende BACCA Pullover. De pullover is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die niet alleen zorgen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor optimaal draagcomfort. Of u nu een dag op kantoor doorbrengt of een ontspannen weekend voor de boeg heeft, deze trui biedt u de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Naadloos Aansluitend bij Elke Stijl

De BACCA Pullover is een veelzijdig kledingstuk dat moeiteloos aansluit bij elke stijl. Of u nu kiest voor een casual look met jeans of een meer formele outfit met een chino, deze trui is de ideale keuze. Bezoek de categorie Truien & Vesten voor meer inspiratie en ontdek hoe u de BACCA Pullover kunt combineren met andere items uit de nieuwe collectie van Tresanti.

Ontdek Tresanti en Meer

Als onderdeel van onze Nieuwe collectie, vertegenwoordigt de BACCA Pullover de kwaliteit en het vakmanschap waar Tresanti bekend om staat. Neem een kijkje bij onze andere categorieën zoals Merken, Truien, en Half-zip om uw garderobe verder aan te vullen met stijlvolle en praktische items.

Bestel Nu Uw BACCA Pullover

Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan uw kledingcollectie. Bestel nu uw BACCA Pullover met half zipper in antraciet en ervaar zelf de perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Uw zoektocht naar de ideale trui eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BACCA Pullover with half zipper Anthracite (TRKWHE084 - 202)

BACCA Pullover with half zipper Anthracite (TRKWHE084 - 202)

89,95 € 26,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen