Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti AROLA Trouser with big check Grey (TRPAHA099 - 200)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti AROLA Trouser with big check Grey (TRPAHA099 - 200)

Ontdek de AROLA Trouser van Tresanti: stijlvol grijs met grote ruiten. Perfecte pasvorm van S tot XXL, ideaal voor elke gelegenheid. Bestel nu en upgrade je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de AROLA Trouser with big check Grey (TRPAHA099 - 200) van Tresanti

Zoek je een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de AROLA Trouser with big check Grey van Tresanti de perfecte aanwinst voor jouw garderobe. Speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar, combineert deze broek een tijdloze chic met een moderne twist.

Een Nieuwe Klassieker in Jouw Kledingkast

Deze broek is een onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti en valt op door zijn grote ruiten in een stijlvol grijs. De AROLA Trouser is niet alleen een blikvanger in de categorie Broeken & Jeans, maar ook een toonbeeld van het vakmanschap waar Tresanti om bekendstaat.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met Europese maten variërend van S tot XXL is er voor iedere man een passende AROLA Trouser. Het maakt niet uit of je een slanke of een meer robuuste bouw hebt, deze broek is ontworpen om jouw figuur optimaal te complementeren.

Veelzijdigheid en Comfort

De AROLA Trouser is veel meer dan alleen een stijlvolle broek. Hij biedt ook een ongeëvenaard comfort, waardoor hij geschikt is voor zowel een dag op kantoor als een avondje uit. De zorgvuldig gekozen stof en de verfijnde snit zorgen ervoor dat je deze broek niet meer uit wilt doen.

Gemaakt voor de Moderne Man

Deze broek past perfect binnen de categorieën Stijlvol & Chic en Broeken & Jeans. Hij is een essentieel onderdeel van de moderne mannengarderobe en laat zien dat je oog hebt voor kwaliteit en stijl. De subtiele grijze kleur maakt het eenvoudig om de broek te combineren met andere items uit je kledingkast.

Bestel Jouw AROLA Trouser Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan je collectie. Bestel de AROLA Trouser with big check Grey van Tresanti vandaag nog en stap stijlvol de deur uit. Beschikbaar in de maten S tot XXL, dus grijp je kans voordat het te laat is!

Ontdek de volledige collectie van Tresanti en laat je inspireren door de nieuwste trends in Broeken & Jeans. Jouw zoektocht naar de perfecte broek eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
AROLA Trouser with big check Grey (TRPAHA099 - 200)

AROLA Trouser with big check Grey (TRPAHA099 - 200)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen