Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti EARL Checked pants Multi (TRPAFE045 - 1000)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

99,95 € 29,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti EARL Checked pants Multi (TRPAFE045 - 1000)

Ontdek de EARL Checked pants Multi van Tresanti: dé broek voor de trendy man. Perfecte pasvorm, stijlvol ruitpatroon en topcomfort. Ideaal voor elke gelegenheid!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdige EARL Checked pants Multi (TRPAFE045 - 1000) van Tresanti

Zoek je een broek die stijl en comfort combineert? Dan zijn de EARL Checked pants Multi van Tresanti de perfecte keuze voor de modebewuste man rond de 30 jaar. Deze broek is een stijlvolle toevoeging aan je garderobe en brengt een chique twist aan je dagelijkse look.

Stijlvol & Chic

De EARL Checked pants Multi is meer dan alleen een broek; het is een statement. Met zijn multicolor ruitpatroon en moderne snit, vangt deze broek de essentie van de Broeken & Jeans categorie van Tresanti. Het is een kledingstuk dat zowel op kantoor als tijdens casual gelegenheden niet misstaat. De broek straalt een ongedwongen elegantie uit die kenmerkend is voor de Nieuwe collectie van Tresanti.

Perfecte Pasvorm

Comfort is net zo belangrijk als stijl. Daarom zijn de EARL Checked pants beschikbaar in Europese maten L, M en XL. Zo is er voor elke man een maat die niet alleen goed zit, maar ook bijdraagt aan een verzorgde uitstraling. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de broek niet alleen mooi valt, maar ook prettig aanvoelt op de huid.

Veelzijdig te Combineren

Of je nu gaat voor een zakelijke look met een overhemd en blazer, of voor casual met een eenvoudige trui of T-shirt, de EARL Checked pants zijn verrassend veelzijdig. De multicolor uitvoering maakt het eenvoudig om te combineren met diverse kleuren en stijlen, waardoor je met één broek talloze outfits kunt creëren.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Tresanti staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. De EARL Checked pants zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn gemaakt met oog voor duurzaamheid, zodat je niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst van je aankoop kunt genieten.

Bestel Nu

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met de EARL Checked pants Multi van Tresanti? Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
EARL Checked pants Multi (TRPAFE045 - 1000)

EARL Checked pants Multi (TRPAFE045 - 1000)

99,95 € 29,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen