Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ACERENZA Trouser with subtle check Light brown (TRPAHA104 - 401)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ACERENZA Trouser with subtle check Light brown (TRPAHA104 - 401)

Ga voor tijdloze klasse met de ACERENZA Trouser van Tresanti. Deze lichtbruine broek met subtiele ruit is jouw keuze voor stijl & comfort. Perfecte pasvorm, duurzaam materiaal.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle ACERENZA Trouser met Subtiele Ruit in Lichtbruin

Zoek je een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? De ACERENZA Trouser met subtiele check in lichtbruin (TRPAHA104 - 401) van Tresanti is de perfecte aanvulling op de garderobe van de moderne man. Deze broek is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en een chique uitstraling.

Een Tijdloze Klassieker

De ACERENZA Trouser is een tijdloze klassieker die niet mag ontbreken in jouw kledingcollectie. De subtiele ruit geeft de broek een klassieke touch, terwijl de lichtbruine kleur zorgt voor een warme en veelzijdige uitstraling. Perfect voor zowel een zakelijke meeting als een casual uitje.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met Europese maten variërend van S tot XXL, is er een ACERENZA Trouser voor elke man. De pasvorm is ontworpen om comfort en stijl te combineren, waardoor je er altijd op je best uitziet.

Hoogwaardige Materialen

De broeken van Tresanti staan bekend om hun hoogwaardige materialen en afwerking. De ACERENZA Trouser is daarop geen uitzondering. Deze broek is gemaakt van duurzame stoffen die niet alleen comfort bieden, maar ook lang meegaan.

Ontdek de Nieuwe Collectie

De ACERENZA Trouser is onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti. Ontdek deze en andere stijlvolle en chique Broeken & Jeans die perfect passen bij de man die weet wat hij wil.

Details die het Verschil Maken

De ACERENZA Trouser onderscheidt zich door de aandacht voor detail. Van de subtiele ruit tot de perfecte snit, elk aspect van deze broek is ontworpen met oog voor stijl en comfort. De kleur bruin is veelzijdig en makkelijk te combineren, waardoor deze broek een must-have is voor elke gelegenheid.

Gemakkelijk Online Bestellen

Bestel de ACERENZA Trouser gemakkelijk online bij Nieuw Nieuw. Met een paar klikken voeg je deze essentiële broek toe aan jouw garderobe. Kies de juiste maat, plaats je bestelling en bereid je voor op de complimenten die je zult ontvangen!

Wacht niet langer en voeg de ACERENZA Trouser met subtiele check in lichtbruin vandaag nog toe aan jouw kledingcollectie. Stijl, comfort en kwaliteit komen samen in deze unieke broek van Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ACERENZA Trouser with subtle check Light brown (TRPAHA104 - 401)

ACERENZA Trouser with subtle check Light brown (TRPAHA104 - 401)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen