Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Superdry Organic Cotton Vintage Texture T-Shirt Desert Rose Pink (M1011570A - 2LP)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 39,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Superdry Organic Cotton Vintage Texture T-Shirt Desert Rose Pink (M1011570A - 2LP)

Ontdek de tijdloze klasse van Superdry met het Organic Cotton Vintage Texture T-Shirt Desert Rose Pink. Een must-have voor elke modebewuste man. Mis deze unieke kans niet!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Superdry: Een Nieuwe Kijk op Casual Chic

De zoektocht naar het perfecte T-shirt eindigt hier, bij de nieuwe collectie van Superdry. Dit merk, bekend om zijn verfijnde benadering van casual kleding, introduceert de Organic Cotton Vintage Texture T-Shirt Desert Rose Pink, een stuk dat de essentie van moeiteloze stijl en duurzaamheid belichaamt. Superdry staat aan de voorhoede van de herenmode, en dit T-shirt is geen uitzondering op hun regel van kwaliteit en aandacht voor detail.

Een Nieuw Tijdperk van Comfort en Stijl

De Organic Cotton Vintage Texture T-Shirt Desert Rose Pink is meer dan slechts een kledingstuk; het is een uitdrukking van persoonlijkheid en een teken van toewijding aan duurzaamheid. De zachte, organische katoen voelt als een tweede huid, terwijl de subtiele textuur en de warme roze kleur een statement maken in elke garderobe. Dit T-shirt, ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl, is de perfecte aanvulling op zowel een casual als een meer geklede outfit.

Waarom Kiezen voor Superdry?

Superdry onderscheidt zich door een unieke mix van invloeden uit Tokio, New York en Londen, wat resulteert in een spannende en diverse collectie die de grenzen van traditionele herenmode verlegt. Door te kiezen voor dit merk, kies je niet alleen voor kwaliteit en stijl, maar ook voor een merk dat vooroploopt in de mode-industrie met een focus op duurzame productieprocessen. De Organic Cotton Vintage Texture T-Shirt Desert Rose Pink is slechts één voorbeeld van hoe Superdry de mode-industrie blijft vernieuwen.

Voeg Een Vleugje Klasse Toe Aan Je Garderobe

Met de nieuwe collectie van T-shirts & polo's van Superdry voeg je een vleugje klasse toe aan je dagelijkse outfits. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een dagje uit met vrienden of een subtiele touch voor een avondje uit, dit T-shirt met ronde hals past perfect bij elke gelegenheid. Beschikbaar in maten variërend van S tot 3XL en in de intrigerende kleur roze, biedt het een optie voor elke man die zijn persoonlijke stijl naar een hoger niveau wil tillen.

Een Unieke Kans

De Organic Cotton Vintage Texture T-Shirt Desert Rose Pink is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een investering in kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Superdry's toewijding aan het creëren van uitzonderlijke kleding met aandacht voor detail maakt dit T-shirt een must-have voor elke modebewuste man. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een exclusieve groep die waarde hecht aan de combinatie van stijl en duurzaamheid.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Ontdek nu de nieuwe collectie van Superdry en ervaar de perfecte balans tussen comfort, stijl en duurzaamheid. Jouw nieuwe favoriete T-shirt wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Organic Cotton Vintage Texture T-Shirt Desert Rose Pink (M1011570A - 2LP)

Organic Cotton Vintage Texture T-Shirt Desert Rose Pink (M1011570A - 2LP)

€ 39,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen