Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Roy Robson Chino Regular Fit Beige (051 12350 1158100 - A240)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Roy Robson Chino Regular Fit Beige (051 12350 1158100 - A240)

Stap in de wereld van stijl met Roy Robson's Chino Regular Fit Beige. Ontdek vakmanschap, veelzijdigheid en verfijning in één broek. Versterk jouw verhaal en word onderdeel van de Roy Robson familie. Koop nu op Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Stijl met Roy Robson

Stap binnen in een universum waar stijl en persoonlijkheid samensmelten tot een uniek verhaal dat verteld wordt door elke vezel van onze kleding. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode geloven we dat mode een verlengstuk is van jezelf, een manier om zonder woorden te communiceren wie je bent en waar je voor staat. De Chino Regular Fit Beige van Roy Robson is niet zomaar een kledingstuk; het is een canvas waarop je jouw individualiteit kunt schilderen.

Voel de Verfijning

Deze chino is het toppunt van vakmanschap en aandacht voor detail. Van de zorgvuldig geselecteerde stof tot de perfecte pasvorm die comfort en stijl moeiteloos combineert, elk aspect van deze broek is ontworpen met het oog op kwaliteit. De subtiele beige kleur biedt een veelzijdige basis die zich moeiteloos laat combineren met elke kleur en stijl, waardoor het de ideale keuze is voor zowel formele als informele gelegenheden.

De Essentie van Veelzijdigheid

In de dynamische wereld van vandaag is flexibiliteit essentieel. De Chino Regular Fit Beige van Roy Robson belichaamt deze geest van aanpassingsvermogen. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een casual uitje met vrienden of een speciale gelegenheid, deze chino past zich naadloos aan elke setting aan. Het is een ware kameleon in je garderobe, klaar om elke uitdaging aan te gaan en je te begeleiden op elk avontuur.

Versterk Jouw Persoonlijke Verhaal

Kleding is meer dan wat je draagt; het is een reflectie van je reis, je dromen en je ambities. Met de Chino Regular Fit Beige kies je voor een stuk dat jouw verhaal versterkt. Het klassieke ontwerp gecombineerd met de moderne pasvorm spreekt van een man die zijn wortels respecteert maar ook vooruitkijkt, iemand die traditie en innovatie in zijn stijl weet te verenigen.

Word Onderdeel van de Roy Robson Familie

De keuze voor Roy Robson is meer dan een keuze voor kwaliteitskleding; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een gemeenschap die waarde hecht aan duurzaamheid, stijl en de kracht van een goed verhaal. Met maten die variëren van 50 tot 60 en een ontwerp dat zowel in de categorie broeken & jeans als pantalons past, biedt de Chino Regular Fit Beige voor elke man de perfecte fit.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Ontdek de nieuwe collectie op Nieuwnieuw.com en laat je meeslepen door de wereld van Roy Robson, waar elke kledingstuk een verhaal vertelt en elke stijl een avontuur is. Jouw verhaal begint hier, met de Chino Regular Fit Beige. Maak vandaag nog deel uit van onze familie en zet de eerste stap naar een garderobe die net zo uniek is als jij.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chino Regular Fit Beige (051 12350 1158100 - A240)

Chino Regular Fit Beige (051 12350 1158100 - A240)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen