Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Path The Jone Skinny Fit Jeans Kit (W1292 - 103)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path The Jone Skinny Fit Jeans Kit (W1292 - 103)

Ontdek de Jone Skinny Fit Jeans van Pure Path: dé witte spijkerbroek voor de trendy man. Perfecte pasvorm, topcomfort en stijl. Jouw must-have voor elke gelegenheid!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Pasvorm met The Jone Skinny Fit Jeans Kit (W1292 - 103) van Pure Path

Zoek je een spijkerbroek die zowel trendy als comfortabel is? Kijk dan niet verder dan Pure Path, jouw bestemming voor stijlvolle en moderne herenmode. De Jone Skinny Fit Jeans Kit (W1292 - 103) is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Strakke Lijnen en Hedendaagse Stijl

Deze skinny fit jeans, een essentieel onderdeel van onze Broeken & Jeans collectie, biedt een strakke en gestroomlijnde look die perfect past bij jouw dynamische levensstijl. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avond uit met vrienden, deze jeans biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

De Nieuwe Collectie van Pure Path: Waar Stijl en Comfort Samenkomen

Als onderdeel van onze nieuwe collectie, benadrukt de Jone Skinny Fit Jeans Kit de toewijding van Pure Path aan het leveren van de nieuwste trends zonder in te boeten aan comfort. De zorgvuldig geselecteerde stoffen zorgen ervoor dat je er de hele dag door geweldig uitziet en je ook zo voelt.

Wit: De Kleur van Veelzijdigheid

De kleur wit staat bekend om zijn veelzijdigheid en is een must-have in de garderobe van elke man. Deze jeans is gemakkelijk te combineren met een verscheidenheid aan shirts en schoenen, waardoor het de ideale keuze is voor elke gelegenheid.

Kies Jouw Maat

Met taillematen variërend van 27 tot 36, is er een Jone Skinny Fit Jeans voor iedereen. Vind jouw perfecte pasvorm en ervaar het ultieme in comfort en stijl.

De Spijkerbroek Die Elke Man Nodig Heeft

Of je nu kiest voor een casual look of iets meer aangekleed, de Jone Skinny Fit Jeans Kit van Pure Path is een veelzijdige toevoeging aan je garderobe. Ontdek waarom deze spijkerbroek een favoriet is onder mannen die begrijpen wat ware stijl inhoudt.

Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan je collectie. Bezoek Pure Path en maak vandaag nog jouw keuze voor de Jone Skinny Fit Jeans Kit (W1292 - 103). Jouw zoektocht naar de perfecte jeans eindigt hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
The Jone Skinny Fit Jeans Kit (W1292 - 103)

The Jone Skinny Fit Jeans Kit (W1292 - 103)

€ 99,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen