Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-045)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-045)

Stijl ontmoet comfort met de No Excess Jersey Stretch Melange overhemd. Perfecte pasvorm van S-3XL, unieke kleuren en bewegingsvrijheid. Upgrade je look nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-045) van No Excess

Op zoek naar een veelzijdig overhemd dat stijl met comfort combineert? Dan is de Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-045) van No Excess precies wat elke modebewuste man nodig heeft. Dit stijlvolle overhemd is een must-have voor de nieuwe collectie van elke heer die waarde hecht aan zowel uitstraling als gemak.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange is niet zomaar een overhemd. Het is een statement van comfort en stijl. Beschikbaar in Europese maten van S tot 3XL, is er voor elke man een perfect passende optie. De jersey stretchstof zorgt voor een aangenaam draaggevoel en biedt genoeg bewegingsvrijheid, of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat.

Stijlvolle Kleuren

Kies voor de subtiele elegantie van beige of de diepe, warme tonen van bruin. Deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren en geven een moderne twist aan je garderobe. Het melange-effect geeft het overhemd een unieke textuur die zowel casual als formeel gedragen kan worden.

Ontdek de Collectie

De Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange is onderdeel van de indrukwekkende No Excess overhemden collectie. Bekend om hun kwaliteit en eigentijdse designs, biedt No Excess een breed scala aan overhemden die perfect zijn voor de moderne man. Van korte mouw overhemden tot jersey overhemden, de nieuwe collectie heeft iets voor elke gelegenheid.

Shop de Look

Maak je outfit compleet met de veelzijdige en comfortabele Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange van No Excess. Of je nu gaat voor een casual look of een meer geklede stijl, dit overhemd is de perfecte toevoeging aan je garderobe. Shop nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-045)

Shirt Short Sleeve Jersey Stretch Melange (23420281-045)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen