Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

No Excess Jacket Long Fit Hooded Double Front Closure Desert (21630922 - 045)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

249,95 € 74,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Jacket Long Fit Hooded Double Front Closure Desert (21630922 - 045)

Ontdek de No Excess Long Fit Hooded Jacket met dubbele sluiting. Stijlvol, warm en perfect voor elke man. Bestel nu en upgrade je winterstijl!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Jacket Long Fit Hooded Double Front Closure Desert van No Excess

Bent u op zoek naar een jas die zowel stijlvol als functioneel is? Kijk dan niet verder dan de Jacket Long Fit Hooded Double Front Closure Desert van No Excess. Deze jas, ontworpen voor de modebewuste man, biedt een combinatie van comfort, duurzaamheid en een vleugje avontuur. Met zijn unieke dubbele sluiting en aandacht voor detail, is deze jas een must-have voor uw garderobe.

Stijlvolle Bescherming Tegen de Elementen

Als onderdeel van de nieuwe collectie jassen van No Excess, biedt deze parka niet alleen bescherming tegen de kou, maar ook een modieuze uitstraling. Verkrijgbaar in kleuren die perfect aansluiten bij het seizoen - groen en bruin - kunt u er zeker van zijn dat u er goed uitziet terwijl u zich tegen de elementen beschermt.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De Jacket Long Fit Hooded Double Front Closure Desert is beschikbaar in een breed scala aan Europese maten, van M tot 3XL, zodat u de perfecte pasvorm kunt vinden. Of u nu een slanke of een meer robuuste bouw heeft, deze jas zal comfortabel zitten en uw figuur flatteren.

Gemaakt voor de Moderne Man

Deze jas is meer dan alleen een kledingstuk; het is een verklaring. De lange pasvorm en de capuchon bieden een moderne twist op de klassieke parka-stijl, terwijl de dubbele voorsluiting zorgt voor extra bescherming en een unieke look. Het is een ideale keuze voor de man die waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit.

Hoogwaardige Materialen en Duurzaamheid

No Excess staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze jas is geen uitzondering. Gemaakt met hoogwaardige materialen, is de Jacket Long Fit Hooded Double Front Closure Desert ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Draag hem seizoen na seizoen, en hij zal blijven presteren en er geweldig uitzien.

Bestel Vandaag Nog!

Wacht niet langer en voeg deze essentiële winterjas toe aan uw garderobe. Met zijn veelzijdige kleuropties en maten is de Jacket Long Fit Hooded Double Front Closure Desert van No Excess een slimme investering voor elke man die op zoek is naar een combinatie van stijl en comfort. Bestel nu en ervaar de perfecte mix van mode en functionaliteit!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Jacket Long Fit Hooded Double Front Closure Desert (21630922 - 045)

Jacket Long Fit Hooded Double Front Closure Desert (21630922 - 045)

249,95 € 74,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen