Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Kultivate Sweater SW Zircon Loden Forest (2301031001 - 670)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,95 € 29,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate Sweater SW Zircon Loden Forest (2301031001 - 670)

Ontdek de Sweater SW Zircon Loden Forest van Kultivate: dé groene, stijlvolle must-have voor de moderne man. Perfecte pasvorm, topkwaliteit en tijdloos design. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Sweater SW Zircon Loden Forest

Bent u op zoek naar een trendy en comfortabele trui die perfect past bij uw dynamische levensstijl? Dan is de Sweater SW Zircon Loden Forest van Kultivate precies wat u nodig heeft. Deze trui is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Groene Keuze voor Elke Garderobe

De kleur groen staat bekend om zijn veelzijdigheid en is een must-have voor elke garderobe. De Sweater SW Zircon Loden Forest komt in een rijke, groene tint die moeiteloos combineert met verschillende outfits. Of u nu een casual look wilt voor het weekend of iets netters voor op het werk, deze trui is de ideale keuze.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een brede selectie aan Europese maten – van S tot XXL – is er voor elke man een Sweater SW Zircon Loden Forest die als gegoten zit. Kultivate begrijpt het belang van een goede pasvorm en heeft ervoor gezorgd dat deze trui niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel draagt.

Truien van Topkwaliteit

Als onderdeel van de categorie Truien staat Kultivate bekend om zijn hoogwaardige sweaters die zowel duurzaam als modieus zijn. De Sweater SW Zircon Loden Forest is geen uitzondering. Het is een trui die gemaakt is om lang mee te gaan, zonder in te boeten aan stijl of comfort.

Kultivate: Een Merk met Karakter

Wanneer u kiest voor Kultivate, kiest u voor een merk dat zich onderscheidt door zijn unieke ontwerpen en kwalitatieve materialen. De Sweater SW Zircon Loden Forest (2301031001 - 670) is een perfect voorbeeld van de toewijding van het merk aan mode en functionaliteit.

Bestel Nu en Voeg Toe aan Uw Collectie

Wacht niet langer en voeg deze essentiële Sweater SW Zircon Loden Forest toe aan uw collectie. Perfect voor de man die op zoek is naar een combinatie van comfort en stijl. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en het vakmanschap van Kultivate zelf.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sweater SW Zircon Loden Forest (2301031001 - 670)

Sweater SW Zircon Loden Forest (2301031001 - 670)

99,95 € 29,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen