Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Kultivate LS DWAYNE Pullover ChinaBlue (2201040603 - 695)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate LS DWAYNE Pullover ChinaBlue (2201040603 - 695)

Upgrade je stijl met de LS DWAYNE Pullover ChinaBlue van Kultivate. Perfecte pasvorm, levendige kleur, en ultiem comfort. Jouw must-have voor elke dag. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de LS DWAYNE Pullover ChinaBlue

Zoek je een stijlvolle toevoeging aan je garderobe die zowel comfort als klasse uitstraalt? De LS DWAYNE Pullover ChinaBlue van Kultivate is dan precies wat je nodig hebt. Speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar, combineert deze pullover moeiteloos stijl met casual comfort.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een ruime keuze aan Europese maten van S tot XXL, is er een LS DWAYNE Pullover ChinaBlue voor elke man. Deze trui valt soepel om je lichaam en biedt de perfecte pasvorm voor iedere gelegenheid. Of je nu een dag op kantoor hebt of een ontspannen weekend voor de boeg, je ziet er altijd op je best uit.

Kleurrijk en Veelzijdig

De kleur ChinaBlue voegt een levendige toets toe aan je outfit zonder overweldigend te zijn. Deze veelzijdige kleur laat zich makkelijk combineren met verschillende broeken en jassen, waardoor de LS DWAYNE Pullover een essentieel onderdeel wordt van je dagelijkse kledingkeuze.

Ontworpen voor Comfort

Kultivate staat bekend om zijn kwaliteit en comfort, en deze pullover is daar geen uitzondering op. De zachte stoffen zorgen ervoor dat je je de hele dag door comfortabel voelt, terwijl de aandacht voor detail en afwerking ervoor zorgt dat je trui er altijd uitziet alsof je hem net hebt aangeschaft.

Naadloos in Elke Collectie

Als onderdeel van de Truien collectie van Kultivate, past de LS DWAYNE Pullover naadloos in elke garderobe. Het is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan een combinatie van stijl en functionaliteit. De categorie Truien & Vesten biedt je een breed scala aan opties om je look te completeren.

Investeer in Kwaliteit en Stijl

Maak een statement met de LS DWAYNE Pullover ChinaBlue. Niet alleen investeer je in een kwalitatief hoogwaardig kledingstuk, maar je verzekert jezelf ook van een tijdloze stijl die bij elke gelegenheid past. Bestel nu en voeg deze essentiële pullover toe aan je collectie.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
LS DWAYNE  Pullover ChinaBlue (2201040603 - 695)

LS DWAYNE Pullover ChinaBlue (2201040603 - 695)

79,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen