Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Overhemd Oxford Pink (10005500 - 5550)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Overhemd Oxford Pink (10005500 - 5550)

Boost je stijl met Fynch Hatton's Oxford Pink overhemd. Ademend katoen, perfecte pasvorm, voor elke man. Voeg kleur toe aan je look en maak indruk! Shop nu.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd Oxford Pink van Fynch Hatton

Zoek je een overhemd dat zowel klasse uitstraalt als comfort biedt? Het Overhemd Oxford Pink (10005500 - 5550) van Fynch Hatton is de perfecte toevoeging aan de garderobe van de moderne man. Dit overhemd, met zijn opvallende roze kleur, is een echte blikvanger die je look naar een hoger niveau tilt.

Waarom Kiezen voor Fynch Hatton's Overhemd Oxford Pink?

Het Overhemd Oxford Pink is niet zomaar een kledingstuk. Het is een statement van stijl en kwaliteit. Fynch Hatton staat bekend om zijn aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Dit overhemd is daar geen uitzondering op. Het biedt een uitstekende pasvorm en het zachte, ademende katoen zorgt voor optimaal draagcomfort, de hele dag door.

Productdetails die je Niet Mag Missen

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Fynch Hatton, valt het Overhemd Oxford Pink op binnen de categorieën lange mouw overhemden en overhemden. Hier zijn enkele specificaties die je moet weten:

  • Categorie: Overhemden
  • Europese Maten: S, L, XL, XXL, 3XL
  • Kleur: Roze
  • Brand: Fynch Hatton

Dit overhemd is perfect voor elke gelegenheid, van een dag op kantoor tot een avondje uit. De veelzijdigheid van de Europese maten zorgt ervoor dat er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is.

Wacht niet langer!

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met het Overhemd Oxford Pink van Fynch Hatton? Laat deze kans niet schieten. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort. Voeg een vleugje kleur toe aan je dagelijkse outfit en maak een onvergetelijke indruk waar je ook gaat.

Ontdek nu de volledige collectie van Fynch Hatton en maak je klaar om indruk te maken!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Oxford Pink (10005500 - 5550)

Overhemd Oxford Pink (10005500 - 5550)

€ 59,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen