Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fellows United Shirt Lange Mouw Mini Print Mint Green (41.6515 - 175)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

89,99 € 44,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Shirt Lange Mouw Mini Print Mint Green (41.6515 - 175)

Ontdek de Shirt Lange Mouw Mini Print Mint Green van Fellows United: jouw stijlvolle keuze voor elke dag. Speelse print, frisse kleur en perfecte pasvorm voor de moderne man. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Shirt Lange Mouw Mini Print Mint Green

Zoek je een overhemd dat zowel casual als formeel gedragen kan worden? Dan is de Shirt Lange Mouw Mini Print Mint Green (41.6515 - 175) van Fellows United een uitstekende keuze. Dit overhemd, speciaal ontworpen voor de moderne man, combineert stijl met comfort op een manier die je zelden ziet.

Perfecte combinatie van stijl en comfort

De Shirt Lange Mouw Mini Print Mint Green is een toonbeeld van de kwaliteit waar Fellows United om bekend staat. De subtiele mini print geeft een speelse draai aan een klassiek design, terwijl de mintgroene kleur frisheid en originaliteit uitstraalt. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avond uit met vrienden, dit overhemd is veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid.

Een kleur voor elke gelegenheid

De multicolor elementen gecombineerd met de hoofdkleur groen maken dit overhemd een opvallende toevoeging aan je garderobe. Het is gemakkelijk te combineren met verschillende broeken en jassen, waardoor je altijd een unieke outfit kunt samenstellen.

Kies jouw perfecte maat

Comfort is net zo belangrijk als stijl. Daarom is de Shirt Lange Mouw Mini Print Mint Green beschikbaar in een breed scala aan Europese maten: L, M, XL, XXL, 3XL en 4XL. Zo is er voor elke man een perfect passend overhemd te vinden.

De nieuwste collectie van Fellows United

Dit overhemd maakt deel uit van de nieuwste collectie van Fellows United. Het is een van de vele lange mouw overhemden die het merk te bieden heeft. Elk overhemd is een statement van kwaliteit en stijl, ontworpen voor de man die waarde hecht aan zijn uiterlijk.

Bestel nu en voeg een vleugje klasse toe aan je garderobe

Wacht niet langer en bestel de Shirt Lange Mouw Mini Print Mint Green vandaag nog. Voeg een vleugje klasse toe aan je garderobe en geniet van de perfecte mix van stijl en comfort. Met Fellows United maak je altijd de juiste keuze.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Lange Mouw Mini Print Mint Green (41.6515 - 175)

Shirt Lange Mouw Mini Print Mint Green (41.6515 - 175)

89,99 € 44,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen