Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fellows United Shirt Lange Mouw Bus Stretch Mild Berry (41.6525 - 165)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Shirt Lange Mouw Bus Stretch Mild Berry (41.6525 - 165)

Ontdek de Fellows United Shirt Lange Mouw met stretch voor ultiem comfort en stijl. Perfecte pasvorm van M tot 4XL, ideaal voor elke setting. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Shirt Lange Mouw Bus Stretch Mild Berry van Fellows United

Bent u op zoek naar een modieus overhemd dat comfort en stijl naadloos combineert? Dan is de Shirt Lange Mouw Bus Stretch Mild Berry (41.6525 - 165) van Fellows United de perfecte keuze voor de modebewuste man. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling zonder in te leveren op comfort.

Elegantie en Comfort in Één

De Shirt Lange Mouw Bus Stretch Mild Berry is een toonbeeld van de nieuwe collectie van Fellows United. Met zijn slimme stretchstof biedt het overhemd een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid, terwijl de strakke lijnen en het subtiele kleurgebruik zorgen voor een elegante touch. De kleur blauw geeft het overhemd een frisse en tijdloze uitstraling die bij elke gelegenheid past.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met Europese maten variërend van M tot 4XL is er voor iedere man een Shirt Lange Mouw Bus Stretch Mild Berry beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een casual look voor het weekend of een scherpe outfit voor op kantoor, dit overhemd past perfect in uw garderobe. De nauwkeurige maatvoering en de kwalitatieve stretchstof zorgen ervoor dat het overhemd mooi aansluit op uw lichaam en comfortabel zit, de hele dag door.

Ontdek de Collectie

De Shirt Lange Mouw Bus Stretch Mild Berry is slechts één van de vele stijlvolle overhemden van Fellows United. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van lange mouw overhemden, elk met de kenmerkende kwaliteit en stijl die Fellows United tot een favoriet maakt onder modebewuste mannen.

Bestel Nu Uw Nieuwe Favoriete Overhemd

Wacht niet langer en voeg de Shirt Lange Mouw Bus Stretch Mild Berry toe aan uw garderobe. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort die Fellows United te bieden heeft. Met zijn veelzijdige design en superieure pasvorm zal dit overhemd snel uitgroeien tot een essentieel onderdeel van uw dagelijkse kledingkeuze.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Lange Mouw Bus Stretch Mild Berry (41.6525 - 165)

Shirt Lange Mouw Bus Stretch Mild Berry (41.6525 - 165)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen