Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fellows United Shirt korte mouw surfboard Mild Berry (41.6640 - 165)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Shirt korte mouw surfboard Mild Berry (41.6640 - 165)

Voeg flair toe met Fellows United's Mild Berry overhemd: een stijlvolle mix van comfort en kleur. Perfect voor elke setting, in maten M-4XL. Shop nu jouw eye-catcher!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Shirt korte mouw surfboard Mild Berry van Fellows United

Ben je op zoek naar een stijlvol overhemd dat perfect past bij de moderne man? Dan is de Shirt korte mouw surfboard Mild Berry (41.6640 - 165) van Fellows United precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is een echte blikvanger met zijn unieke design en kleurrijke uitstraling.

Perfecte mix van stijl en comfort

De Shirt korte mouw surfboard Mild Berry is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit overhemd het comfort dat je nodig hebt, of je nu een dag op kantoor bent of geniet van een ontspannen weekend.

Kleurrijke verschijning

Met een levendige mix van rood en multicolor, springt dit overhemd er echt uit. Het is de perfecte keuze voor mannen die durven te kiezen voor kleur en op zoek zijn naar een manier om hun persoonlijke stijl te benadrukken.

Maten voor elke man

De Shirt korte mouw surfboard Mild Berry is beschikbaar in een breed scala aan Europese maten, van M tot 4XL. Zo is er voor elke man een passende maat die comfort en een flatterende pasvorm biedt.

Ontdek de nieuwste collectie van Fellows United

Dit overhemd maakt deel uit van de nieuwe collectie van Fellows United, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en oog voor detail. Bekijk de volledige collectie Overhemden en laat je inspireren door de nieuwste trends.

Bestel jouw Fellows United overhemd vandaag nog

Wacht niet langer en voeg de Shirt korte mouw surfboard Mild Berry toe aan je garderobe. Bestel eenvoudig online bij Nieuw Nieuw en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort die Fellows United te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt korte mouw surfboard Mild Berry (41.6640 - 165)

Shirt korte mouw surfboard Mild Berry (41.6640 - 165)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen