Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fellows United Shirt korte mouw linnen look Mid brown (41.6611 - 143)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,99 € 39,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Shirt korte mouw linnen look Mid brown (41.6611 - 143)

Ontdek de stijl en comfort van het Fellows United Shirt korte mouw linnen look Mid brown. Perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Shirt korte mouw linnen look Mid brown (41.6611 - 143)

Ontdek de verfijnde stijl en het ongeëvenaarde comfort van het Fellows United Shirt korte mouw linnen look Mid brown (41.6611 - 143). Dit overhemd is een perfecte keuze voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. Of je nu een casual dag hebt of een formele gelegenheid bijwoont, dit shirt biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Waarom kiezen voor dit product?

Het Shirt korte mouw linnen look van Fellows United combineert een elegante linnen uitstraling met het gemak van katoen. Dit betekent dat je geniet van de ademende eigenschappen van linnen zonder in te leveren op comfort. De mid brown kleur geeft het shirt een tijdloze en veelzijdige look die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu een jeans draagt voor een casual look of een nette broek voor een meer formele uitstraling, dit shirt past altijd perfect.

Unieke verkooppunten

Wat dit shirt echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerking. De korte mouwen maken het ideaal voor zomerse dagen, terwijl de linnen look zorgt voor een stijlvolle en ontspannen uitstraling. Bovendien is het shirt verkrijgbaar in verschillende Europese maten, van L tot en met 4XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De bruine kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je garderobe, waardoor je altijd goed voor de dag komt.

Productdetails

Dit shirt valt onder diverse categorieën zoals Korte mouw overhemden, Merken, Overhemden, Nieuwe collectie, en Linnen overhemden. Dit maakt het een veelzijdig item dat in verschillende stijlen en gelegenheden past. Het merk Fellows United staat bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle ontwerpen, en dit shirt is daar geen uitzondering op.

Grijp je kans nu!

Wacht niet langer en voeg het Shirt korte mouw linnen look Mid brown (41.6611 - 143) van Fellows United vandaag nog toe aan je garderobe. Met zijn unieke combinatie van stijl, comfort en veelzijdigheid is dit shirt een must-have voor elke modebewuste man. Bezoek onze website en ontdek de rest van onze collectie. Wees er snel bij, want dit populaire item is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt korte mouw linnen look Mid brown (41.6611 - 143)

Shirt korte mouw linnen look Mid brown (41.6611 - 143)

79,99 € 39,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen