Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Fellows United Shirt korte mouw linnen look Navy (41.6611 - 110)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,99 € 39,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Shirt korte mouw linnen look Navy (41.6611 - 110)

Ontdek de tijdloze klasse van Navy Linnen Look shirt van Fellows United op Nieuwnieuw.com Herenmode. Comfort, stijl en kwaliteit in één. Upgrade nu uw garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Navy Linnen Look

Stap binnen in de wereld van ongeëvenaarde stijl en comfort met het nieuwste aanbod van Nieuwnieuw.com Herenmode. In samenwerking met Fellows United, presenteren wij u het shirt met korte mouw in een verfijnde linnen look, uitgevoerd in een diepe Navy kleur. Dit stuk is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een belichaming van moderne elegantie en veelzijdigheid.

Een Nieuwe Definitie van Comfort en Stijl

De zomer roept om kleding die zowel comfortabel als stijlvol is. Het Navy linnen look shirt van Fellows United beantwoordt aan deze oproep met zijn ademende stof en relaxte pasvorm. Dit shirt is ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en er tegelijkertijd moeiteloos goed uit wil zien. Of u nu een middag doorbrengt op het terras met vrienden of een informele zakelijke bijeenkomst heeft, dit shirt past perfect bij elke gelegenheid.

Een Pallet van Mogelijkheden

De kleur Navy staat bekend om zijn veelzijdigheid en is eenvoudig te combineren met verschillende kleuren en stijlen. Het shirt is verkrijgbaar in een reeks Europese maten, van M tot 4XL, waardoor elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De subtiele, maar stijlvolle linnen look voegt een extra dimensie toe aan uw outfit, waardoor u zich onderscheidt van de massa zonder te overheersend te zijn.

De Essentie van Fellows United

Als onderdeel van de Overhemden collectie van Fellows United, vertegenwoordigt dit shirt het beste van wat het merk te bieden heeft. Fellows United staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Door te kiezen voor dit merk, kiest u niet alleen voor een stijlvol uiterlijk, maar ook voor een investering in duurzame mode.

Uw Stijl, Onze Passie

Op Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we de waarde van een goede eerste indruk. Daarom streven we ernaar om u de nieuwste trends en tijdloze klassiekers te bieden. Het Navy linnen look shirt is slechts een voorbeeld van hoe wij uw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tillen. Met categorieën variërend van Korte mouw overhemden tot Linnen overhemden, en alles daartussenin, is er altijd iets dat bij uw unieke smaak past.

Maak de Sprong

Wacht niet langer om uw garderobe te verrijken met dit must-have shirt van Fellows United. De combinatie van comfort, stijl en kwaliteit maakt het een onmisbaar item voor elke moderne man. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek de veelzijdigheid en elegantie die onze collectie te bieden heeft. Laat dit shirt het begin zijn van een nieuw hoofdstuk in uw persoonlijke stijlverhaal.

Ervaar de perfecte mix van mode en functionaliteit. Uw nieuwe favoriete shirt wacht op u, slechts een klik verwijderd. Ontdek nu de collectie van Fellows United op Nieuwnieuw.com Herenmode en til uw stijl naar een hoger niveau.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt korte mouw linnen look Navy (41.6611 - 110)

Shirt korte mouw linnen look Navy (41.6611 - 110)

79,99 € 39,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen