Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fellows United Shirt korte mouw hexagon stret Oker (41.6622 - 153)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Shirt korte mouw hexagon stret Oker (41.6622 - 153)

Ontdek de zomerse vrijheid met het Shirt korte mouw hexagon stret Oker van Fellows United. Kies voor comfort, stijl en avontuur bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Ontdek vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Zomerse Vrijheid met Fellows United

De zomer staat synoniem voor vrijheid, avontuur en de kans om je ware zelf te laten zien. En wat is een betere manier om deze gevoelens tot uiting te brengen dan door je kleding? Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat elke man uniek is en zijn eigen verhaal heeft. Daarom zijn we trots om het Shirt korte mouw hexagon stret Oker (41.6622 - 153) van Fellows United te presenteren, een kledingstuk dat niet alleen comfort en stijl biedt, maar ook een verhaal vertelt.

Een Verhaal Geweven in Elke Draad

De zomercollectie van Fellows United is ontworpen met de moderne man in gedachten, die waarde hecht aan zowel stijl als comfort. Het shirt met korte mouwen, uitgevoerd in een opvallende okerkleur en versierd met een uniek hexagon patroon, is meer dan zomaar een kledingstuk. Het is een uitnodiging om de wereld te verkennen, om nieuwe avonturen aan te gaan en om elke dag als een unieke kans te zien om jezelf te uiten.

Stijl die Spreekt

Deze bijzondere creatie van Fellows United is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een statement. Of je nu een middag doorbrengt in de stad, geniet van een zomerse barbecue met vrienden of een belangrijke vergadering hebt, dit shirt past bij elke gelegenheid. Met een scala aan Europese maten beschikbaar, van M tot 4XL, belichaamt het de veelzijdigheid en inclusiviteit die Fellows United nastreeft.

De Kleur van Zomerse Optimisme

De kleur oker, gecombineerd met het speelse hexagon patroon, roept beelden op van zonovergoten dagen en lange zomeravonden. Het is een kleur die energie en optimisme uitstraalt, perfect voor de man die klaar is om elke dag te omarmen met een hernieuwde geestdrift. Dit shirt is niet alleen een kledingstuk, maar ook een canvas waarop jouw persoonlijke stijl en verhalen tot leven komen.

Ontdek de Collectie

De nieuwe collectie van Fellows United, waaronder het Shirt korte mouw hexagon stret Oker, is nu exclusief beschikbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Elk stuk in deze collectie is zorgvuldig ontworpen om de moderne man te kleden in comfort, stijl en verfijning. Van overhemden tot accessoires, ontdek hoe Fellows United de essentie van de zomerse vrijheid vangt.

Laat deze zomer de tijd zijn waarin je kiest voor kleding die niet alleen je uiterlijk, maar ook je innerlijk versterkt. Met het Shirt korte mouw hexagon stret Oker van Fellows United maak je een keuze voor kwaliteit, stijl en een verhaal dat het waard is om verteld te worden. Voel de vrijheid, leef het avontuur en druk je unieke zelf uit met Nieuwnieuw.com Herenmode.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de nieuwe zomercollectie van Fellows United bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Laat je inspireren door de vrijheid en het avontuur dat elk kledingstuk met zich meebrengt. Jouw verhaal begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt korte mouw hexagon stret Oker (41.6622 - 153)

Shirt korte mouw hexagon stret Oker (41.6622 - 153)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen