Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fellows United Polo propellor Mint green (41.3609 - 175)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Polo propellor Mint green (41.3609 - 175)

Discover the sophistication of Fellows United with the Polo Propellor Mintgroen. Elevate your style with this versatile piece that seamlessly blends casual and formal, offering unparalleled comfort and quality. Don't miss out on this unique addition to yo

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Verfijning van Fellows United met de Polo Propellor Mintgroen

In de wereld van herenmode, waar stijl en comfort hand in hand gaan, introduceert Nieuwnieuw.com Herenmode met trots de nieuwste aanwinst in haar collectie: de Polo Propellor Mintgroen van Fellows United. Dit kledingstuk belichaamt niet alleen de essentie van elegantie maar viert ook de vrijheid van de moderne man die zowel casual als formeel door het leven gaat.

Een Nieuwe Dimensie van Stijl

De Polo Propellor Mintgroen is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een verhaal, een ervaring, een levenswijze. In een wereld die constant in beweging is, biedt deze polo een ankerpunt van rust en verfijning. De zachte mintgroene kleur weerspiegelt de serene kalmte van de natuur, terwijl het ontwerp van Fellows United de drager een gevoel van ongeëvenaarde kwaliteit en comfort biedt.

De Belichaming van Comfort en Klasse

Draag de Polo Propellor Mintgroen en voel hoe de grenzen tussen casual en formeel vervagen. Deze polo is perfect voor elke gelegenheid, of je nu een dag op kantoor doorbrengt of geniet van een weekend weg met vrienden. De zorgvuldig geselecteerde stoffen zorgen voor een ademend vermogen dat je de hele dag door een fris gevoel geeft, terwijl de slimme pasvorm ervoor zorgt dat je er op je best uitziet, ongeacht de setting.

Een Symbool van Modern Mannendom

In de collectie van T-shirts & Polo's van Fellows United, neemt de Polo Propellor Mintgroen een speciale plaats in. Het vertegenwoordigt de veelzijdigheid en dynamiek van de hedendaagse man. De kleurencombinatie van multicolor en groen, beschikbaar in Europese maten variërend van M tot 4XL, zorgt ervoor dat er voor elke man een perfecte match is. Deze polo is niet alleen een kledingstuk; het is een uitdrukking van persoonlijkheid, een streven naar kwaliteit en een liefde voor het leven.

Maak deel uit van de Fellows United Familie

Door te kiezen voor de Polo Propellor Mintgroen, kies je niet alleen voor een stuk uit de nieuwste collectie van Fellows United, maar ook voor een levensstijl die de waarden van kwaliteit, comfort en stijl hoog in het vaandel draagt. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van een gemeenschap die de fijnere dingen in het leven waardeert.

Uw Moment is Nu

Laat de kans om deze unieke toevoeging aan uw garderobe te maken niet voorbijgaan. De Polo Propellor Mintgroen is meer dan een kledingstuk; het is een investering in uzelf. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ervaar de perfecte balans tussen stijl en comfort. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om uw garderobe te verrijken met een stuk dat zowel tijdloos als modern is. De wereld wacht op u, gekleed in de verfijning van Fellows United.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo propellor Mint green (41.3609 - 175)

Polo propellor Mint green (41.3609 - 175)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen