Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Fellows United Polo mercerise seventy print Navy (41.3666 - 110)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Polo mercerise seventy print Navy (41.3666 - 110)

Ontdek de klasse van Fellows United met de Polo mercerise seventy print Navy. Een statement van klasse, kwaliteit en stijl. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ervaar het zelf!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Klasse van Fellows United: Een Stijl die Spreekt

De wereld van herenmode is een canvas waarop elke man zijn eigen verhaal schildert. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat elk detail telt in het creëren van dit verhaal. Daarom zijn we trots om de Polo mercerise seventy print Navy van Fellows United te presenteren. Een kledingstuk dat meer is dan alleen een onderdeel van je garderobe; het is een statement van klasse, kwaliteit en stijl.

Voel de Verschil met Fellows United

Wanneer je kiest voor Fellows United, kies je voor meer dan alleen kleding. Je kiest voor een ervaring. De Polo mercerise seventy print Navy is het perfecte voorbeeld van hoe kleding kan transformeren hoe je je voelt en hoe je door de wereld beweegt. Met zijn subtiele, maar onmiskenbare print en de rijke navy kleur, biedt deze polo een veelzijdigheid die zowel in casual settings als op formelere gelegenheden niet misstaat.

Een Nieuw Niveau van Comfort en Klasse

Deze polo is vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit, kenmerkend voor Fellows United. De keuze voor merceriseerde katoen zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor een ongeëvenaard draagcomfort. Beschikbaar in maten variërend van M tot 3XL, is er voor elke man een perfecte pasvorm te vinden.

Een Stijl die Elke Gelegenheid Aankan

Of je nu een dag op kantoor hebt, een avond uit met vrienden, of een speciale gelegenheid; de Polo mercerise seventy print Navy bewijst dat één kledingstuk meerdere rollen kan vervullen. Het is deze veelzijdigheid, gecombineerd met de exclusieve uitstraling, die de polo een must-have maakt voor de moderne man. Verken de volledige collectie van T-shirts & Polo's bij Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek hoe Fellows United de standaard zet in herenmode.

Maak Jouw Statement met Fellows United

De Polo mercerise seventy print Navy is meer dan een kledingstuk; het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid. In een wereld waar eerste indrukken tellen, biedt Fellows United je de kans om een onuitwisbare indruk achter te laten. Met zijn rijke kleuren, verfijnde print en ongeëvenaarde kwaliteit, is het een polo die spreekt zonder woorden.

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met de klasse en kwaliteit van Fellows United. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en veelzijdigheid. Laat de Polo mercerise seventy print Navy jouw canvas zijn waarop je jouw verhaal van succes, stijl en individualiteit schildert.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo  mercerise seventy print Navy (41.3666 - 110)

Polo mercerise seventy print Navy (41.3666 - 110)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen