Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Fellows United Cardigan Cord Structure Mid Brown (41.1106 - 143)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Fellows United Cardigan Cord Structure Mid Brown (41.1106 - 143)

Stijl ontmoet comfort met de Fellows United Cardigan in midbruin. Perfecte pasvorm voor elke man, M-4XL. Duurzaam en veelzijdig, ideaal voor elke gelegenheid. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Cardigan Cord Structure Mid Brown van Fellows United

Ben je op zoek naar een veelzijdige vest die stijl en comfort combineert? Kijk dan niet verder dan de Cardigan Cord Structure Mid Brown (41.1106 - 143) van Fellows United. Deze vest is een echte must-have voor de modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Een Vest voor Elke Gelegenheid

Of je nu een informele bijeenkomst hebt of een meer geklede gelegenheid, de Cardigan Cord Structure Mid Brown is veelzijdig genoeg om bij elke outfit te passen. Met zijn rijke bruine kleur en subtiele textuur voegt deze vest een laag van verfijning toe aan je garderobe.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Fellows United staat bekend om hun aandacht voor detail en comfort. Deze cardigan is beschikbaar in Europese maten variërend van M tot 4XL, waardoor je gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen ervoor dat je je de hele dag comfortabel voelt, wat je ook doet.

Kwaliteit en Duurzaamheid

De Cardigan Cord Structure Mid Brown is niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt om lang mee te gaan. De hoogwaardige constructie betekent dat je kunt rekenen op duurzaamheid, zelfs bij regelmatig dragen.

Ontdek Meer in de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Truien & Vesten van Fellows United, is deze cardigan een van de vele hoogwaardige kledingstukken die je kunt vinden bij Nieuw Nieuw. Verken het volledige assortiment en update je garderobe met de nieuwste trends.

Bestel Jouw Fellows United Cardigan Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg de Cardigan Cord Structure Mid Brown toe aan je collectie. Met zijn tijdloze ontwerp en superieure kwaliteit is het een investering waar je geen spijt van zult krijgen. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort die Fellows United te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Cardigan Cord Structure Mid Brown (41.1106 - 143)

Cardigan Cord Structure Mid Brown (41.1106 - 143)

€ 99,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen