Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Dstrezzed T-shirt Dylan Cedar Wood (220044 - 449)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed T-shirt Dylan Cedar Wood (220044 - 449)

Ontdek de T-shirt Dylan Cedar Wood van Dstrezzed: jouw match voor stijl & comfort. Perfecte pasvorm in trendy kleuren, ideaal voor elke setting. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle T-shirt Dylan Cedar Wood (220044 - 449)

Zoek je een veelzijdig T-shirt dat stijl en comfort combineert? Dan is de T-shirt Dylan Cedar Wood (220044 - 449) van Dstrezzed precies wat je nodig hebt. Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor de modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Perfecte Pasvorm en Kleur

Het T-shirt is verkrijgbaar in opvallende kleuren zoals rood en bruin, waardoor het een uitstekende keuze is voor mannen die hun garderobe willen opfrissen met wat kleur. Met Europese maten variërend van S tot XXL vind je gegarandeerd de perfecte pasvorm voor jouw lichaamstype.

Ontworpen voor de Moderne Man

Als onderdeel van de nieuwe collectie T-shirts & polo's van Dstrezzed, weerspiegelt de T-shirt Dylan Cedar Wood de nieuwste trends in herenmode. Het T-shirt met lange mouwen is ideaal voor zowel een casual look overdag als een meer geklede gelegenheid in de avond.

Veelzijdigheid en Comfort

Dit T-shirt is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst comfortabel. De ronde hals en de kwalitatieve stof zorgen voor een aangename pasvorm die de hele dag door comfort biedt. Of je nu thuis ontspant of op pad bent met vrienden, de T-shirt Dylan Cedar Wood is de perfecte toevoeging aan je garderobe.

Shop de Look

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Voeg dan de T-shirt Dylan Cedar Wood toe aan je collectie. Shop deze en andere stijlvolle T-shirts & polo's van Dstrezzed en ontdek waarom dit merk favoriet is bij de modieuze man. Met een klik op de link vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt en nog veel meer uit de categorie Merken, Ronde hals T-shirts, Nieuwe collectie, Lange mouw T-shirts, en T-shirts van Dstrezzed.

Bestel Vandaag Nog!

Wacht niet langer en bestel de T-shirt Dylan Cedar Wood (220044 - 449) vandaag nog. Met zijn perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit is dit T-shirt een must-have voor elke man die er goed uit wil zien en zich goed wil voelen. Vind je maat, kies je kleur en maak je klaar om indruk te maken met Dstrezzed.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Dylan Cedar Wood (220044 - 449)

T-shirt Dylan Cedar Wood (220044 - 449)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen