Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Dstrezzed Overhemd Marvin Loden Frost (303830 - 509)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Overhemd Marvin Loden Frost (303830 - 509)

Ga voor stijl met het Marvin Loden Frost overhemd van Dstrezzed. Perfecte pasvorm, fris groen en veelzijdig voor elke gelegenheid. Scoor nu jouw mode-must-have!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd Marvin Loden Frost (303830 - 509) van Dstrezzed

Ben je op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is het Overhemd Marvin Loden Frost van Dstrezzed precies wat je nodig hebt. Dit overhemd, speciaal ontworpen voor de modebewuste man, is een must-have voor elke garderobe.

Een Groene Keuze voor Elke Gelegenheid

Met zijn frisse groene kleur is het Overhemd Marvin Loden Frost een opvallende toevoeging aan je kledingcollectie. Of je nu een zakelijke meeting hebt of een casual uitje met vrienden, dit overhemd is veelzijdig genoeg voor elke situatie. Bovendien is groen een kleur die makkelijk te combineren is, waardoor je altijd een harmonieuze look creëert.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Het Overhemd Marvin Loden Frost is beschikbaar in Europese maten van S tot XXL, waardoor er voor iedere man een perfecte pasvorm te vinden is. De maten zijn zorgvuldig afgestemd op de Europese man, zodat je verzekerd bent van een comfortabele fit die aansluit bij je lichaamsvorm.

De Nieuwe Collectie van Dstrezzed

Dit overhemd maakt deel uit van de nieuwe collectie van Dstrezzed, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. De lange mouw overhemden van Dstrezzed zijn een toonbeeld van vakmanschap en stijl, en het Overhemd Marvin Loden Frost is daar geen uitzondering op.

Combineer en Heers

De veelzijdigheid van het Overhemd Marvin Loden Frost maakt het eenvoudig om te combineren met andere kledingstukken. Draag het met een nette broek voor een formele look of met een jeans voor een casual uitstraling. Het overhemd is ook ideaal te combineren met andere items uit de Dstrezzed collectie, waardoor je altijd een modieuze outfit samenstelt.

Bestel Jouw Dstrezzed Overhemd Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg het Overhemd Marvin Loden Frost toe aan je garderobe. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en stijl van Dstrezzed. Met zijn perfecte pasvorm, frisse kleur en tijdloze ontwerp is dit overhemd een investering die je keer op keer zult waarderen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Marvin Loden Frost (303830 - 509)

Overhemd Marvin Loden Frost (303830 - 509)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen