Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Dstrezzed Overhemd Marvin Aegean Blue (303830 - 631)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,95 € 49,97

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Dstrezzed Overhemd Marvin Aegean Blue (303830 - 631)

Ontdek de Marvin Aegean Blue: hét stijlvolle overhemd van Dstrezzed. Perfecte pasvorm, ademend voor elk seizoen en een kleur die klasse uitstraalt. Upgrade je look nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd Marvin Aegean Blue van Dstrezzed

Zoek je een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de Overhemd Marvin Aegean Blue (303830 - 631) van Dstrezzed precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Een Kleur Die Staat voor Klasse

De kleur blauw staat al lang bekend als een teken van klasse en verfijning. De Marvin Aegean Blue is geen uitzondering. De rijke blauwe kleur geeft het overhemd een frisse en moderne uitstraling die perfect past bij verschillende gelegenheden, van een dag op kantoor tot een avondje uit.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met maten variërend van S tot XXL is er een perfecte pasvorm voor elke man. Dit overhemd is ontworpen om comfortabel te zitten en tegelijkertijd een slanke, gestroomlijnde look te bieden. Kies je Europese maat en geniet van een overhemd dat aanvoelt alsof het speciaal voor jou is gemaakt.

De Nieuwe Collectie van Dstrezzed

De Overhemd Marvin Aegean Blue maakt deel uit van de nieuwe collectie van Dstrezzed, een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en kwaliteit. Als onderdeel van de categorie Overhemden, biedt dit item de perfecte mix van trend en traditie.

Lange Mouw Overhemden voor Elk Seizoen

Dit overhemd met lange mouwen is veelzijdig genoeg om het hele jaar door te dragen. Het is gemaakt van ademend materiaal, waardoor het geschikt is voor zowel warmere dagen als koelere avonden. Draag het met de mouwen opgerold voor een casual look of combineer het met een nette broek voor een formele gelegenheid.

Bestel Jouw Dstrezzed Overhemd Vandaag Nog

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met de Overhemd Marvin Aegean Blue? Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Dstrezzed te bieden heeft. Vergeet niet om de rest van onze Overhemden collectie te bekijken voor meer stijlvolle opties!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Marvin Aegean Blue (303830 - 631)

Overhemd Marvin Aegean Blue (303830 - 631)

99,95 € 49,97

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen