Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

District Indigo Pullover Crewneck Offwhite (7.21.500.550 - 008)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

89,95 € 26,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Pullover Crewneck Offwhite (7.21.500.550 - 008)

Ontdek de tijdloze elegantie van de Pullover Crewneck Offwhite van District Indigo bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Bestel nu en ervaar het verschil in stijl en comfort!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de Pullover Crewneck Offwhite

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode streven we ernaar om de moderne man te kleden met stijl en comfort. De Pullover Crewneck Offwhite van District Indigo is een perfect voorbeeld van hoe we deze visie tot leven brengen. Deze pullover combineert tijdloze elegantie met hedendaagse trends, waardoor het een onmisbaar item is voor elke garderobe.

Een Tijdloze Klasieker

De Pullover Crewneck Offwhite is meer dan alleen een trui; het is een statement van verfijning en eenvoud. Gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan, biedt deze pullover een uitzonderlijk draagcomfort en een moderne fit die perfect aansluit op het lichaam. De offwhite kleur geeft een frisse en schone uitstraling die moeiteloos te combineren is met zowel casual als formele outfits.

Waarom Kiezen voor District Indigo?

District Indigo staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap. Deze pullover is geen uitzondering. De combinatie van katoen en elastaan zorgt voor een zacht en flexibel gevoel, terwijl de crewneck stijl een klassieke touch toevoegt. Dit maakt de trui ideaal voor elke gelegenheid, of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat.

Details die het Verschil Maken

De Pullover Crewneck Offwhite valt onder verschillende categorieën zoals Truien, Pullovers, en de Nieuwe collectie. Beschikbaar in Europese maten S, L, M, XL, XXL en 3XL, is er altijd een perfecte pasvorm voor elke man. De offwhite kleur geeft een moderne en veelzijdige look die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

Voeg Een Vleugje Luxe Toe aan Je Garderobe

De Pullover Crewneck Offwhite van District Indigo is een investering in stijl en comfort. Het biedt een veelzijdige optie die je kunt dragen bij verschillende gelegenheden, van casual tot formeel. De moderne fit en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet en je comfortabel voelt.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg deze stijlvolle pullover toe aan je collectie. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek de volledige collectie van District Indigo. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van deze unieke pullover. Wees er snel bij, want deze populaire items zijn snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover Crewneck Offwhite (7.21.500.550 - 008)

Pullover Crewneck Offwhite (7.21.500.550 - 008)

89,95 € 26,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen