Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

District Indigo Pique Performance Overhemd Print (7.41.025.716 - 378)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 129,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Pique Performance Overhemd Print (7.41.025.716 - 378)

Ontdek de unieke wereld van District Indigo overhemden. Kies voor stijl, comfort en individualiteit met het Pique Performance Overhemd Print. Laat je ware zelf stralen en ontdek de volledige collectie nu! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Unieke Wereld van District Indigo Overhemden

Stel je voor: een overhemd dat niet alleen de perfecte pasvorm heeft, maar ook een verhaal vertelt. Een overhemd dat je niet alleen draagt, maar beleeft. Dat is precies wat District Indigo voor je in petto heeft met hun nieuwste aanwinst: het Pique Performance Overhemd Print. Dit overhemd is meer dan alleen een kledingstuk; het is een expressie van stijl, comfort en individualiteit.

Een Nieuwe Dimensie van Stijl

De moderne man is altijd in beweging, zoekt naar avontuur en streeft ernaar zich te onderscheiden. District Indigo begrijpt dit als geen ander en heeft daarom het Pique Performance Overhemd ontworpen. Dit overhemd combineert moeiteloos stijl met functionaliteit, waardoor het de ideale keuze is voor elke gelegenheid. Of je nu een belangrijke vergadering hebt, een avond uit met vrienden, of gewoon geniet van een vrije dag; dit overhemd past bij elk moment.

Voel het Verschil met District Indigo

Wat maakt het Pique Performance Overhemd van District Indigo zo uniek? Het zit hem in de details. De multicolor print spreekt boekdelen zonder een woord te zeggen, waardoor je opvalt in de menigte zonder te overheersen. De zorgvuldig geselecteerde stoffen zorgen ervoor dat comfort en duurzaamheid hand in hand gaan, terwijl de pasvorm perfect aansluit bij de moderne man. Met een scala aan boordmaten is er voor elke man een perfecte match.

Een Collectie Die Blijft Inspireren

Het Pique Performance Overhemd is slechts het begin. District Indigo biedt een breed scala aan overhemden die elk uniek zijn op hun eigen manier. Van klassieke overhemden tot performance overhemden, elke collectie vertelt een eigen verhaal. Een verhaal dat jij verder brengt met jouw persoonlijke stijl en charisma.

Een Uitnodiging tot Ervaring

Het Pique Performance Overhemd Print van District Indigo wacht op jou. Dit is jouw kans om niet alleen je garderobe te verrijken, maar ook om jezelf te uiten op een manier die echt uniek is. Laat je niet langer beperken door conventionele kledingkeuzes. Stap in de wereld van District Indigo en ontdek hoe dit overhemd en de vele andere ontwerpen je kunnen helpen om je ware zelf te tonen.

Wacht niet langer. Ontdek nu de volledige collectie van District Indigo en geef jezelf de kans om te stralen in elk aspect van je leven. Het is tijd om je te onderscheiden, om te kiezen voor kwaliteit, stijl en comfort. Het is tijd voor District Indigo.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pique Performance Overhemd Print (7.41.025.716 - 378)

Pique Performance Overhemd Print (7.41.025.716 - 378)

€ 129,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen