Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

District Indigo Overhemd Pique Performance Zwart (7.31.025.780 - 020)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Overhemd Pique Performance Zwart (7.31.025.780 - 020)

Discover the timeless elegance of District Indigo's Black Performance Shirt. Elevate your style with unparalleled quality and comfort that lasts. Embrace sophistication and make a statement today.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van District Indigo

Stap binnen in de wereld van District Indigo, waar elke draad geweven is met passie en elke naad het verhaal vertelt van ongeëvenaarde kwaliteit. In een tijdperk waarin mode vluchtig lijkt, brengt District Indigo een collectie die de tand des tijds doorstaat. Het Overhemd Pique Performance Zwart is meer dan een kledingstuk; het is een belichaming van stijl, comfort en duurzaamheid.

Een Symbool van Verfijning

De moderne man is voortdurend op zoek naar kleding die zowel stijlvol als functioneel is. Het zwarte performance overhemd van District Indigo voldoet aan deze vraag met zijn strakke lijnen en tijdloze ontwerp. Dit overhemd is niet zomaar een toevoeging aan uw garderobe; het is een statement van verfijning en een toonbeeld van uw persoonlijke stijl.

Ongeëvenaard Comfort, Dag in Dag uit

Het leven vraagt om kleding die met je meebeweegt, en het Overhemd Pique Performance Zwart staat klaar om elke uitdaging aan te gaan. Van een lange dag op kantoor tot een avondje uit in de stad, dit overhemd biedt ongekend comfort zonder in te boeten aan stijl. Met een keuze uit diverse boordmaten vindt elke man de perfecte pasvorm.

De Kracht van Prestatie

In de kern van performance overhemden van District Indigo ligt een belofte van duurzaamheid. Gemaakt om de uitdagingen van het dagelijks leven te weerstaan, behoudt dit overhemd zijn vorm en kleur, wasbeurt na wasbeurt. Het is een investering in kwaliteit die zichzelf terugverdient.

Een Collectie Die Spreekt Tot de Verbeelding

De overhemdencollectie van District Indigo is een ode aan de man die weet wat hij wil. Met een breed scala aan maten en de tijdloze kleur zwart is het Overhemd Pique Performance Zwart slechts het begin van een stijlreis. Ontdek een wereld waar elke keuze leidt tot ongekende elegantie en zelfverzekerdheid.

Maak Vandaag Nog de Sprong

De zoektocht naar het perfecte overhemd eindigt hier. Het Overhemd Pique Performance Zwart van District Indigo is meer dan een kledingstuk; het is een verlengstuk van uw persoonlijkheid. Maak een statement dat even tijdloos als uw ambitie is. Stap in de wereld van District Indigo en omarm de toekomst van herenmode met open armen.

Wacht niet langer. Verrijk uw garderobe met het overhemd dat elke gelegenheid aankan. Ontdek nu de volledige collectie van District Indigo en laat de wereld zien wie u werkelijk bent.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Pique Performance Zwart (7.31.025.780 - 020)

Overhemd Pique Performance Zwart (7.31.025.780 - 020)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen