Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

District Indigo Overhemd Pique Performance Licht Blauw (7.31.025.780 - 017)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Overhemd Pique Performance Licht Blauw (7.31.025.780 - 017)

Upgrade your style with the timeless elegance of District Indigo's Pique Performance Light Blue shirt. Perfect for any occasion, this shirt combines comfort and sophistication effortlessly. Find your perfect fit and make a statement with Nieuwnieuw.com He

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van District Indigo Overhemden

In de wereld van herenmode, waar trends komen en gaan, staat het overhemd Pique Performance Licht Blauw van District Indigo als een baken van tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat de juiste kleding niet alleen gaat over het uiterlijk, maar ook over hoe het je laat voelen. Dit overhemd is meer dan slechts een kledingstuk; het is een statement van verfijning en zelfverzekerdheid.

Een Nieuwe Dimensie van Stijl

Het overhemd Pique Performance Licht Blauw is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een upgrade van je persoonlijke stijl. Dit overhemd, afkomstig van het gerenommeerde merk District Indigo, belichaamt de perfecte balans tussen casual comfort en formele finesse. Het is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel esthetiek als functionaliteit in zijn kledingkeuzes.

Voel het Verschil met Performance Overhemden

In de collectie van Overhemden en Performance overhemden van District Indigo, onderscheidt dit lichtblauwe overhemd zich door zijn unieke stof en constructie. De piqué weving zorgt niet alleen voor een subtiele textuur die visueel aantrekkelijk is, maar biedt ook een ademend vermogen dat essentieel is voor langdurig comfort. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een sociale gelegenheid, dit overhemd houdt je koel en zelfverzekerd.

De Kleur van Verfijning

De kleur blauw staat symbool voor betrouwbaarheid, rust en intelligentie. Het Pique Performance Licht Blauw overhemd van District Indigo is een toonbeeld van deze kwaliteiten. Het past moeiteloos bij verschillende kledingstukken en accessoires, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid. Van de subtiele elegantie van een zakendiner tot de ontspannen sfeer van een weekenduitje, dit overhemd is je ideale metgezel.

Een Pasvorm voor Elke Man

Een van de meest uitdagende aspecten van online kleding shoppen is het vinden van de juiste pasvorm. District Indigo maakt dit eenvoudig met een uitgebreid aanbod aan boordmaten, variërend van 36 tot 48. Dit zorgt ervoor dat elke man, ongeacht zijn postuur, een overhemd kan vinden dat niet alleen mooi staat, maar ook comfortabel zit.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

In de wereld van Nieuwnieuw.com Herenmode is exclusiviteit en kwaliteit geen luxe, maar een standaard. Het overhemd Pique Performance Licht Blauw van District Indigo is een uitstekend voorbeeld van onze toewijding aan het aanbieden van alleen het beste voor de moderne man. Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met dit meesterwerk van stijl en comfort. Beleef zelf de uitzonderlijke kwaliteit en het ongeëvenaarde ontwerp van District Indigo. Laat dit overhemd het begin zijn van een nieuwe fase in je persoonlijke stijl. Ontdek nu de volledige collectie en laat je inspireren door de nieuwste trends in herenmode, exclusief verkrijgbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Jouw nieuwe favoriete overhemd wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Pique Performance Licht Blauw (7.31.025.780 - 017)

Overhemd Pique Performance Licht Blauw (7.31.025.780 - 017)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen