Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

District Indigo Overhemd Pique Performance Navy (7.31.025.780 - 010)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Overhemd Pique Performance Navy (7.31.025.780 - 010)

Elevate your style with District Indigo's Overhemd Pique Performance Navy. Crafted for the modern man, this shirt exudes quality and versatility. Upgrade your wardrobe now!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van District Indigo

Stel je een kledingstuk voor dat niet alleen de essentie van stijl en comfort belichaamt, maar ook een verhaal vertelt van vakmanschap en toewijding. Dit is geen fantasie, maar de realiteit die District Indigo je biedt met hun nieuwste toevoeging aan de herenmodecollectie: het Overhemd Pique Performance Navy. District Indigo, een merk dat bekend staat om zijn onberispelijke aandacht voor detail en kwaliteit, heeft wederom een kledingstuk gecreëerd dat de moderne man niet alleen kleedt, maar ook definieert.

Voel de Superioriteit van Echte Kwaliteit

In de wereld van herenmode is er een duidelijk verschil tussen gewoon dragen en écht dragen. Het Overhemd Pique Performance Navy van District Indigo is gemaakt voor de laatste categorie. Met zijn diepe, navy kleur en de perfecte pasvorm biedt dit overhemd een ongeëvenaarde uitstraling die zowel in formele als in casual settings niet misstaat. Het is een toonbeeld van hoe subtiele elegantie en praktische functionaliteit samenkomen in één kledingstuk.

Een Stijl Die Alle Gelegenheden Omarmt

Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt, een avond uit met vrienden, of gewoon een casual dag voor de boeg hebt; het Overhemd Pique Performance Navy is je trouwe metgezel. Dit overhemd is onderdeel van de Performance overhemden en Overhemden collecties van District Indigo, wat betekent dat het ontworpen is met het oog op veelzijdigheid en duurzaamheid. Het past zich moeiteloos aan elke situatie aan en verhoogt je zelfvertrouwen met zijn onberispelijke uitstraling.

Versterk Je Persoonlijke Stijl

De ware kracht van een kledingstuk ligt in zijn vermogen om de persoonlijke stijl van de drager te versterken. Het Overhemd Pique Performance Navy doet dit met verve. Het is meer dan een overhemd; het is een statement. Een belofte van kwaliteit en stijl die je uitstraalt telkens wanneer je het draagt. Dit overhemd nodigt je uit om je eigen verhaal te schrijven, elke dag opnieuw.

Wordt Een Deel van de District Indigo Familie

Door te kiezen voor het Overhemd Pique Performance Navy, kies je niet alleen voor een kledingstuk van hoge kwaliteit, maar word je ook onderdeel van de District Indigo familie. Een gemeenschap van mannen die waarde hechten aan stijl, comfort en de boodschap die hun kleding uitdraagt. Het is tijd om je garderobe naar een hoger niveau te tillen en te ervaren wat het betekent om met trots District Indigo te dragen.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer en geef je garderobe de upgrade die het verdient. Ontdek de nieuwe collectie van District Indigo en laat het Overhemd Pique Performance Navy het begin zijn van een nieuw hoofdstuk in je persoonlijke stijlverhaal. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die District Indigo biedt. Jouw volgende favoriete kledingstuk wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Pique Performance Navy (7.31.025.780 - 010)

Overhemd Pique Performance Navy (7.31.025.780 - 010)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen