Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

District Indigo Overhemd Pique Performance Wit (7.31.025.780 - 007)

niet op voorraad

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Overhemd Pique Performance Wit (7.31.025.780 - 007)

Elevate your style with District Indigo's White Pique Performance Shirt. A blend of class and comfort, perfect for any occasion. Shop now!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van District Indigo

Stap in een wereld waar stijl en kwaliteit naadloos samenvloeien met het nieuwste aanbod van District Indigo. Dit merk staat bekend om zijn verfijnde benadering van herenmode, waarbij elk kledingstuk een verhaal vertelt van vakmanschap en aandacht voor detail. Het Overhemd Pique Performance Wit is geen uitzondering op deze regel. Het is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een belichaming van klasse en verfijning die elke man nodig heeft in zijn garderobe.

Een Symbool van Verfijning

In de wereld van vandaag, waar de eerste indrukken onuitwisbaar zijn, biedt het witte overhemd van District Indigo je de perfecte balans tussen casual en formeel. Dit is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een investering in je persoonlijke uitstraling. Met zijn strakke lijnen en onberispelijke pasvorm straal je een zelfverzekerdheid uit die zelden onopgemerkt blijft.

De Kracht van Performance Overhemden

Wat dit overhemd onderscheidt van de rest, is de unieke blend van stijl en functionaliteit. Het behoort tot de categorie Performance overhemden, ontworpen om je niet alleen goed te laten uitzien, maar je ook goed te laten voelen. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een speciale gelegenheid, dit overhemd past zich moeiteloos aan elke situatie aan, zonder in te boeten aan comfort of stijl.

De Essentie van Wit

De kleur wit staat symbool voor puurheid en eenvoud, en dit overhemd van District Indigo belichaamt die kwaliteiten tot in de kern. Het is veelzijdig genoeg om te combineren met elke outfit, waardoor het de ultieme must-have is voor elke man die zijn garderobe met gemak en vertrouwen wil samenstellen. Van formele gelegenheden tot casual bijeenkomsten, dit overhemd tilt elke look naar een hoger niveau.

Een Nieuwe Collectie die Spreekt

Als onderdeel van de nieuwste collectie van District Indigo, vertegenwoordigt dit overhemd de voortdurende toewijding van het merk aan innovatie en kwaliteit. Elke draad vertelt een verhaal van zorgvuldige overweging en aandacht voor detail, waardoor dit overhemd niet alleen een kledingstuk is, maar een stukje kunst. Het is tijd om je garderobe te verrijken met een overhemd dat spreekt tot de ziel van moderne elegantie.

Maak de Sprong

Waarom wachten? Het Overhemd Pique Performance Wit van District Indigo is meer dan een aankoop; het is een stap naar het definiëren van je persoonlijke stijl en het omarmen van een leven waarin kwaliteit en elegantie voorop staan. Ontdek nu de volledige collectie en laat je inspireren door de wereld van District Indigo. Jouw nieuwe favoriete overhemd wacht op je, klaar om je te begeleiden op elk avontuur dat het leven je brengt.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Het is tijd om te investeren in jezelf, in je uitstraling, en in een toekomst waarin je niet alleen gezien, maar ook onthouden wordt. District Indigo nodigt je uit om deel uit te maken van deze reis. Stap nu in en ervaar de transformatie die een District Indigo overhemd teweeg kan brengen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Pique Performance Wit (7.31.025.780 - 007)

Overhemd Pique Performance Wit (7.31.025.780 - 007)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen