Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Overhemd white (2191.22 - WHITE)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Overhemd white (2191.22 - WHITE)

Ontdek het stijlvolle Blue Industry Overhemd white - de must-have voor elke garderobe. Perfecte pasvorm, tijdloze stijl, en optimaal comfort. Bestel nu bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek het Stijlvolle Overhemd white (2191.22 - WHITE) van Blue Industry

Ben je op zoek naar een overhemd dat zowel klasse uitstraalt als comfort biedt? Dan is het Overhemd white (2191.22 - WHITE) van Blue Industry precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling zonder in te leveren op comfort.

Een Tijdloze Toevoeging aan Je Garderobe

Met zijn strakke witte kleur en de perfecte pasvorm is dit overhemd een tijdloze klassieker. Het is een essentieel item dat niet mag ontbreken in de garderobe van elke man. Geschikt voor zowel een zakelijke meeting als een casual gelegenheid, biedt het Overhemd white (2191.22 - WHITE) van Blue Industry veelzijdigheid en stijl.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Het overhemd is beschikbaar in boordmaten van 39 tot en met 45, waardoor er voor elke man een ideale pasvorm te vinden is. De slimme snit zorgt ervoor dat het overhemd mooi aansluit op het lichaam, wat bijdraagt aan een verzorgde en professionele look.

Kwaliteit en Comfort van Blue Industry

Blue Industry staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige overhemden die comfort en stijl combineren. Het Overhemd white (2191.22 - WHITE) is hierop geen uitzondering. Het is gemaakt van de beste materialen, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort gedurende de hele dag.

Ontdek de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de Nieuwe collectie van Blue Industry, ben je verzekerd van de laatste trends en stijlen. Dit overhemd is niet alleen een blikvanger door zijn kleur en pasvorm, maar ook door de subtiele details die kenmerkend zijn voor Blue Industry.

Bestel Jouw Overhemd white (2191.22 - WHITE) Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg dit must-have overhemd toe aan jouw kledingcollectie. Bestel het Overhemd white (2191.22 - WHITE) van Blue Industry eenvoudig online bij Nieuw Nieuw. Met slechts een paar klikken is dit stijlvolle overhemd van jou, klaar om je look naar een hoger niveau te tillen.

Verzending naar het buitenland

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd white (2191.22 - WHITE)

Overhemd white (2191.22 - WHITE)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen