Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Overhemd Lounge jersey shirt NAVY (2191.22 - NAVY)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Overhemd Lounge jersey shirt NAVY (2191.22 - NAVY)

Ervaar stijl & comfort met het Blue Industry Navy Jersey Overhemd. Perfecte pasvorm voor elke man, tijdloze kleur, ideaal voor elke gelegenheid. Bestel nu en verrijk je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd Lounge jersey shirt NAVY van Blue Industry

Zoek je een overhemd dat zowel comfort als klasse uitstraalt? Dan is het Overhemd Lounge jersey shirt NAVY (2191.22 - NAVY) van Blue Industry precies wat je nodig hebt. Dit stijlvolle overhemd is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en een verzorgde uitstraling.

Een Klassieke Kleur met een Moderne Twist

De kleur navy is een tijdloze klassieker die niet mag ontbreken in de garderobe van een man. Het Overhemd Lounge jersey shirt NAVY biedt een diepe, rijke navy tint die gemakkelijk te combineren is met verschillende stijlen en gelegenheden. Van een dag op kantoor tot een avond uit, dit overhemd is jouw go-to keuze.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met boordmaten variërend van 37 tot 45 is er voor elke man een perfect passend Overhemd Lounge jersey shirt NAVY. De snit van het overhemd is ontworpen om comfort te bieden zonder in te leveren op stijl, zodat je er altijd op je best uitziet.

Ontdek de Nieuwe Collectie van Overhemden

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Blue Industry, staat het Overhemd Lounge jersey shirt NAVY symbool voor de nieuwste trends in herenmode. Het overhemd combineert een moderne uitstraling met de betrouwbare kwaliteit waar Blue Industry bekend om staat.

Veelzijdigheid en Comfort

Dit overhemd is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. De jersey stof biedt een ongekend comfort, terwijl de nauwkeurige afwerking en duurzame kwaliteit ervoor zorgen dat je overhemd wasbeurt na wasbeurt mooi blijft.

Bestel Jouw Overhemd Lounge jersey shirt NAVY Vandaag Nog!

Ben je klaar om je garderobe te verrijken met dit essentiële overhemd van Blue Industry? Wacht dan niet langer en bestel jouw Overhemd Lounge jersey shirt NAVY vandaag nog. Met zijn veelzijdigheid en stijlvolle uitstraling is het de perfecte aanvulling op elke outfit.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Lounge jersey shirt NAVY (2191.22 - NAVY)

Overhemd Lounge jersey shirt NAVY (2191.22 - NAVY)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen