Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Overhemd 24/7 Stretch Army (4107.41 - ARMY)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Overhemd 24/7 Stretch Army (4107.41 - ARMY)

Stap moeiteloos van werk naar weekend met het Overhemd 24/7 Stretch Army van Blue Industry. Perfecte pasvorm, trendy groene tint en veelzijdige stijl!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van het Overhemd 24/7 Stretch Army van Blue Industry

Zoek je een overhemd dat je zowel naar je werk als in het weekend kunt dragen? Het Overhemd 24/7 Stretch Army (4107.41 - ARMY) van Blue Industry is de perfecte toevoeging aan de garderobe van elke moderne man. Dit overhemd, ontworpen voor de modebewuste man rond de 30, combineert stijl met comfort voor een onberispelijke look, dag en nacht.

Stijlvolle Groene Kleur

De rijke groene kleur van dit overhemd voegt een verfrissende twist toe aan je outfit. Het is een subtiele manier om kleur te bekennen zonder te overdrijven. Perfect voor de man die zijn persoonlijke stijl wil benadrukken.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een scala aan boordmaten van 39 tot en met 45 biedt het Overhemd 24/7 Stretch Army een perfecte pasvorm voor elke man. De stretchstof zorgt ervoor dat het overhemd de hele dag comfortabel zit, zonder in te leveren op stijl.

Nieuwe Collectie - Altijd Actueel

Dit overhemd maakt deel uit van de nieuwe collectie van Blue Industry en is daarmee een actuele keuze voor de man die graag trends volgt. Het is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.

Veelzijdigheid en Kwaliteit van Overhemden

Het Overhemd 24/7 Stretch Army is een toonbeeld van de veelzijdigheid en kwaliteit die je van Blue Industry kunt verwachten. Draag het met een nette broek voor een zakelijke look of combineer het met een jeans voor een casual uitstraling.

Bestel Jouw Blue Industry Overhemd Vandaag Nog!

Ben je klaar om een statement te maken met je garderobe? Bestel dan nu het Overhemd 24/7 Stretch Army en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bezoek onze categorie Overhemden voor meer inspiratie en ontdek wat Blue Industry nog meer te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd 24/7 Stretch Army (4107.41 - ARMY)

Overhemd 24/7 Stretch Army (4107.41 - ARMY)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen