Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Blue Industry Chino NAVY (CBIW20-M24 - NAVY)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

89,95 € 71,96

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Chino NAVY (CBIW20-M24 - NAVY)

Ontdek de perfecte Chino: Chino NAVY van Blue Industry. Stijlvol, comfortabel en veelzijdig. Upgrade nu je garderobe bij Nieuwnieuw.com Herenmode!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Chino: Chino NAVY (CBIW20-M24 - NAVY)

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode geloven we in de kracht van een goed ontworpen kledingstuk. De Blue Industry Chino NAVY (CBIW20-M24 - NAVY) is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en stijl. Deze chino is niet zomaar een broek; het is een statement van verfijning en comfort, ideaal voor de moderne man die zowel casual als gekleed voor de dag wil komen.

Waarom Kiezen voor de Chino NAVY?

De Chino NAVY van Blue Industry biedt een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze broek een perfecte pasvorm en een luxueus gevoel. De diepe navy kleur zorgt voor een veelzijdige look die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits, van casual tot formeel.

Unieke Verkoopargumenten

Wat maakt de Chino NAVY zo speciaal? Ten eerste is het de aandacht voor detail die Blue Industry in elk kledingstuk stopt. Deze chino is geen uitzondering, met zijn precieze afwerking en hoogwaardige stof die zowel duurzaam als comfortabel is. Daarnaast biedt de broek een moderne snit die zowel stijlvol als tijdloos is, waardoor je er altijd op je best uitziet.

Productdetails

De Chino NAVY valt onder verschillende categorieën zoals Broeken & jeans, Pantalons en Jersey pantalons. Dit veelzijdige kledingstuk is een trots onderdeel van onze Nieuwe collectie en past perfect in de garderobe van elke modebewuste man. Beschikbaar in een breed scala aan maten, van 44 tot 106, biedt deze chino een perfecte pasvorm voor elke lichaamsbouw.

Deze broek is een must-have voor elke man die waarde hecht aan stijl en comfort. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een dagje uit of een geklede outfit voor een formele gelegenheid, de Chino NAVY voldoet aan al je eisen.

Een Uitnodiging tot Actie

Wacht niet langer om je garderobe te upgraden met deze veelzijdige en stijlvolle chino. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek de Chino NAVY (CBIW20-M24 - NAVY) van Blue Industry. Voeg dit onmisbare kledingstuk vandaag nog toe aan je collectie en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort. Bestel nu en geniet van een geheel nieuwe outfit die je zelfvertrouwen een boost geeft!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chino NAVY (CBIW20-M24 - NAVY)

Chino NAVY (CBIW20-M24 - NAVY)

89,95 € 71,96

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen